Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lider Rybnik KANALIE
2022 KOX Tactiek kintekunta
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
27.8 gemiddelde waardering 51.9
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Parović probeert naar een medespeler te passen. Skręt rent richting de bal. Skręt schiet op doel. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:1

8e minuut.
Bettarini geeft een lange en hoge pass. Bermudo Rubio rent richting de bal. Rytvinskis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermudo Rubio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skręt neemt de penalty, wat een uithaal! Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ... Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:2

10e minuut.
Warczak speelt de bal door. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz met een sublieme pass. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skręt is nu in balbezit. Skręt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:3

13e minuut.
Załęski kan de bal niet met de borst controleren. Bermudo Rubio rent richting de bal. Załęski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Załęski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bermudo Rubio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parović met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Rytvinskis de bal. Skręt is nu in balbezit. Skręt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:4

16e minuut.
Załęski rent richting de bal. Bettarini is nu in balbezit. Bettarini speelt de bal door. Daar is Bermudo Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Koźlarz rent richting de bal. Camerlengo verovert de bal door een tackle van achteren. Camerlengo geeft een lange en hoge pass. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bettarini zal de hoekschop nemen. Bermudo Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Bermudo Rubio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beltrame heeft problemen om de bal te vangen. Skręt is nu in balbezit. Skręt haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurdek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:5

26e minuut.
Skręt is nu in balbezit. Parović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytvinskis maakt een afschuwelijke overtreding. Rytvinskis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Parović raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Parović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:6

29e minuut.
Santiesteban passt de bal in één keer door. Parović met een sublieme pass. Klungelig pakt Skręt de bal. Skręt schiet op doel. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:7

30e minuut.
Camerlengo rent richting de bal. Camerlengo geeft een lange en hoge pass. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio schiet op doel. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:8

32e minuut.
Parović met de inworp. Dulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt rent richting de bal. Skręt schiet op doel. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:9

38e minuut.
Daar is Skręt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parović rent richting de bal. Parović speelt de bal door. Skręt is nu in balbezit. Skręt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Koźlarz geeft de bal voor. Parović kopt de bal weg. Skręt is nu in balbezit. Skręt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:10

42e minuut.
Załęski geeft de bal voor. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio passt de bal in één keer door. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:11

45e minuut.
Bettarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettarini geeft de bal voor. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 72%, KANALIE 28%.
Lider Rybnik - KANALIE 0:12

46e minuut.
Parović passt de bal zonder na te denken. Santiesteban rent richting de bal. Santiesteban geeft een hoge lob. Skręt is nu in balbezit. Skręt haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santiesteban met een sublieme pass. Skręt is nu in balbezit. Skręt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:13

52e minuut.
Bettarini rent richting de bal. Bettarini geeft een lange en hoge pass. Bermudo Rubio kan de bal niet met de borst controleren. Bermudo Rubio schiet op doel. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:14

54e minuut.
Koźlarz geeft de bal voor. Parović rent richting de bal. Parović geeft de bal voor. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:15

56e minuut.
Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski geeft een lange en hoge pass. Bettarini kopt de bal weg. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio schiet op doel. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Skręt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skręt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:16

58e minuut.
Załęski speelt de bal door. Parović met een snel genomen vrije trap. Skręt rent richting de bal. Skręt haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Koźlarz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bettarini met de inworp. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio schiet op doel. Szulgo bokst de bal weg. Kurdek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bettarini geeft een lange en hoge pass. Fednárik probeert de bal met de borst te controleren. Fednárik met een sublieme pass. Skręt is nu in balbezit. Skręt haalt uit met een fantastische trap. Szulgo bokst de bal weg.

69e minuut.
Dulea rent richting de bal. Dulea geeft de bal voor. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:17

70e minuut.
Warczak passt de bal met de wreef. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski rent richting de bal. Bermudo Rubio onderschept slim de pass. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skręt is nu in balbezit. Skręt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:18

76e minuut.
Parović is nu in balbezit. Parović probeert naar een medespeler te passen. Skręt rent richting de bal. Skręt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:19

77e minuut.
Beltrame geeft een lange en hoge pass. Raszkiewicz kopt de bal weg. Camerlengo geeft een hoge lob. Skręt is nu in balbezit. Skręt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dulea passt de bal zonder na te denken. Fednárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt rent richting de bal. Skręt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:20

83e minuut.
Beltrame rent richting de bal. Beltrame passt de bal met de wreef. Parović bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt is nu in balbezit. Skręt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:21

85e minuut.
Santiesteban met de inworp. Dulea met een sublieme pass. Parović is nu in balbezit. Parović draait met de bal, schiet en ... Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lider Rybnik - KANALIE 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lider Rybnik 74%, KANALIE 26%.
Lider Rybnik - KANALIE 0:22