Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KANALIE UKS Kania Gostyń
kintekunta Tactiek Magia22
66% Balbezit 34%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 25.2
outstanding Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Parović speelt de bal door. Sadıkoğlu rent richting de bal. Nogalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nogalski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Skręt is nu in balbezit. Skręt geeft een lange en hoge pass. Pisanski heeft problemen om de bal te vangen. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Vella geeft een hoge lob. Inworp. Parović met een snelle inworp. Skręt rent richting de bal. Skręt draait met de bal, schiet en ... Paal! Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Dulea geeft de bal voor. Sadıkoğlu kopt de bal weg. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio schiet op doel. Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 1:0

12e minuut.
Menguellet is nu in balbezit. Sadıkoğlu met een sublieme pass. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 2:0

17e minuut.
Parović speelt de bal door. Sadıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadıkoğlu passt de bal in één keer door. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 3:0

18e minuut.
Daar is Barszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skręt verovert de bal door een tackle van achteren. Parović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Parović rent richting de bal. Parović geeft de bal voor. Daar is Pisanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 4:0

24e minuut.
Dulea passt de bal zonder na te denken. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann geeft een hoge lob. Skręt krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 5:0

26e minuut.
Parović is nu in balbezit. Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc geeft de bal voor. Skręt is nu in balbezit. Skręt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bermudo Rubio is nu in balbezit. Karaś legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermudo Rubio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Skręt neemt zijn aanloop. Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 6:0

29e minuut.
Bodenmann is nu in balbezit. Pisanski begaat een overtreding. Bodenmann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bermudo Rubio raakt geblesseerd tijdens het duel. Parović met een snel genomen vrije trap. Skręt maakt een snoekduik en kopt de bal. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Sadıkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Vella rent richting de bal. Sadıkoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sadıkoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Parović heeft problemen om de bal te vangen. Parović passt de bal in één keer door. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt schiet op doel. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodenmann met de inworp. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 7:0

40e minuut.
Menguellet trapt de bal weg van het doel. Dulea kopt de bal weg. Bodenmann is nu in balbezit. Bodenmann geeft een lange en hoge pass. Skręt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KANALIE 26%, UKS Kania Gostyń 74%.
KANALIE - UKS Kania Gostyń 7:0

50e minuut.
Dulea met een sublieme pass. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann met een sublieme pass. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Dulea geeft de bal voor. Skręt is nu in balbezit. Skręt schiet op doel. De bal raakt de paal. Parović geeft een hoge lob. Daar is Pisanski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap. Nogalski probeert de bal aan de voet te houden. Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Parović kopt de bal weg. Skręt is nu in balbezit. Skręt geeft een lange en hoge pass. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skręt rent richting de bal. Skręt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 8:0

62e minuut.
Parović rent richting de bal. Parović passt de bal met de wreef. Skręt rent richting de bal. Skręt draait met de bal, schiet en ... Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 9:0

66e minuut.
Parović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pisanski kopt de bal weg. Skręt rent richting de bal. Skręt geeft een lange en hoge pass. Bermudo Rubio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dulea onderschept slim de pass. Dulea geeft de bal voor. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 10:0

74e minuut.
Dulea passt de bal in één keer door. Bodenmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann speelt de bal door. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 11:0

76e minuut.
Pisanski kopt de bal weg. Parović rent richting de bal. Parović met een sublieme pass. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bodenmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisanski. Bodenmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bodenmann rent richting de bal. Bodenmann geeft de bal voor. Skręt krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dulea rent richting de bal. Skręt is nu in balbezit. Skręt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 12:0

84e minuut.
Klungelig pakt Bodenmann de bal. Bodenmann met een sublieme pass. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ... Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KANALIE - UKS Kania Gostyń 13:0

86e minuut.
Bodenmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fednárik komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Tianshuo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bettarini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KANALIE 17%, UKS Kania Gostyń 83%.
KANALIE - UKS Kania Gostyń 13:0