Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Beerlovers FC Batalion Lublin
sieczka Tactiek def-mid
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.6 gemiddelde waardering 67.7
solide Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Özcan heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka geeft een hoge lob. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Faure geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Łagódka de bal onder controle te krijgen. Rivelino is nu in balbezit. Rivelino geeft een hoge lob. Grzonkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dupouy draait met de bal, schiet en ... Calvo probeert naar een medespeler te passen. Schieritz kopt de bal weg. Tivari rent richting de bal. Tivari schiet op doel. Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sojka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Long met een sublieme pass. Rivelino geeft de bal voor. Filipczuk kopt de bal weg. Srebrny bokst de bal weg. Łagódka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Sanches passt de bal in één keer door. Tivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Beerlovers - FC Batalion Lublin 1:0

22e minuut.
Łagódka geeft een hoge lob. Schieritz heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Beerlovers - FC Batalion Lublin 1:1

27e minuut.
Tivari rent richting de bal. Põld onderschept slim de pass. Põld geeft de bal voor. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski schiet op doel. Srebrny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Faure rent richting de bal. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski passt de bal zonder na te denken. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Srebrny bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Beerlovers 60%, FC Batalion Lublin 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Beerlovers - FC Batalion Lublin 1:1

46e minuut.
Hryciuk kopt de bal weg. Rivelino is nu in balbezit. Rivelino met een sublieme pass. Klungelig pakt Grzonkowski de bal. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka passt de bal in één keer door. Rivelino geeft de bal voor. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Srebrny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łagódka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sojka zal de hoekschop nemen. Grzonkowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Srebrny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Grzonkowski passt de bal zonder na te denken. Sojka probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. Srebrny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Beerlovers - FC Batalion Lublin 1:2

60e minuut.
Hryciuk kopt de bal weg. Grzonkowski kan de bal niet met de borst controleren. Bobbiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Srebrny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Beerlovers - FC Batalion Lublin 1:3

68e minuut.
Hryciuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzonkowski rent richting de bal. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk geeft de bal voor. Grzonkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sojka is nu in balbezit. Sojka passt de bal zonder na te denken. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft een hoge lob. Grzonkowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Grzonkowski probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Faure tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łagódka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łagódka wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Beerlovers 58%, FC Batalion Lublin 42%.
KS Beerlovers - FC Batalion Lublin 1:3