Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:21
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.50 [del]
  • Stadion: im. Tytusa
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 41823
FC Batalion Lublin KANALIE
def-mid Tactiek kintekunta
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 2
66.7 gemiddelde waardering 56.5
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Vlahuţă geeft een hoge lob. Inworp. Bodenmann met een snelle inworp. Bermudo Rubio rent richting de bal. Bermudo Rubio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wróbel met een snelle inworp. Rivelino controleert de bal met de borst. Rivelino geeft een lange en hoge pass. Grzonkowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Grzonkowski kan de bal niet met de borst controleren. Lill is nu in balbezit. Lill passt de bal zonder na te denken. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Łagódka passt de bal met de wreef. Wróbel rent richting de bal. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerlengo verovert de bal door een tackle van achteren. Wróbel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sojka passt de bal zonder na te denken. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk probeert naar een medespeler te passen. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - KANALIE 1:0

23e minuut.
Wróbel kopt de bal weg. Rivelino geeft de bal voor. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski schiet op doel. Porto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - KANALIE 2:0

24e minuut.
Grzonkowski passt de bal in één keer door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Camerlengo zijn tegenspeler op de grond. Camerlengo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Łagódka raakt geblesseerd tijdens het duel. Wróbel wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sojka is nu in balbezit. Sojka passt de bal zonder na te denken. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk schiet op doel. Porto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Wróbel passt de bal met de wreef. Łagódka rent richting de bal. Łagódka met een sublieme pass. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski schiet op doel. Porto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 35%, KANALIE 65%.
FC Batalion Lublin - KANALIE 2:0

54e minuut.
Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki onderschept slim de pass. Pęchecki geeft een hoge lob. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Porto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Sadıkoğlu is nu in balbezit. Brzozewski rent richting de bal. Brzozewski geeft de bal voor. Łagódka rent richting de bal. Łagódka geeft de bal voor. Porto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Wróbel de bal. Wróbel passt de bal in één keer door. Lill is nu in balbezit. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski schiet op doel. Porto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft een hoge lob. Filipczuk heeft problemen om de bal te vangen. Filipczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - KANALIE 3:0

73e minuut.
Daar is Dulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Porto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Batalion Lublin - KANALIE 4:0

74e minuut.
Sojka onderschept slim de pass. Sojka passt de bal met de wreef. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk geeft de bal voor. Łagódka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Łagódka met een sublieme pass. Rivelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivelino passt de bal zonder na te denken. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk geeft een lange en hoge pass. Porto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Dulea heeft problemen om de bal te vangen. Rivelino speelt de bal door. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk geeft een hoge lob. Grzonkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Porto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Batalion Lublin 30%, KANALIE 70%.
FC Batalion Lublin - KANALIE 4:0