Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Kania Gostyń KS Beerlovers
Magia22 Tactiek sieczka
34% Balbezit 66%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
25 gemiddelde waardering 52
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciubuc de bal. Tivari rent richting de bal. Tivari haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Tivari haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip speelt de bal door. Targett kopt de bal weg. Tivari rent richting de bal. Tivari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:1

9e minuut.
Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupouy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nogalski de bal. Tivari rent richting de bal. Tivari haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip bokst de bal weg.

14e minuut.
Targett rent richting de bal. Targett passt de bal zonder na te denken. Tivari rent richting de bal. Tivari schiet op doel. Chun Yip maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:2

17e minuut.
Targett is nu in balbezit. Targett speelt de bal door. Tivari is nu in balbezit. Tivari haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:3

18e minuut.
Bobbiese geeft de bal voor. Sanches kopt de bal weg. Targett probeert naar een medespeler te passen. Dupouy is nu in balbezit. Dupouy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hoàng Long rent richting de bal. Hoàng Long met een sublieme pass. Tivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivari schiet op doel. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:4

27e minuut.
Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Sanches rent richting de bal. Met opzet legt Pisanski zijn tegenspeler op de grond. Pisanski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Schieritz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupouy passt de bal met de wreef. Tivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivari schiet op doel. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Schieritz is nu in balbezit. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupouy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tivari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tivari schiet op doel. Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pisanski is nu in balbezit. Sanches onderschept slim de pass. Sanches passt de bal met de wreef. Tivari is nu in balbezit. Tivari draait met de bal, schiet en ... Chun Yip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanches is nu in balbezit. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:5

43e minuut.
Hoàng Long passt de bal in één keer door. Dupouy is nu in balbezit. Dupouy probeert naar een medespeler te passen. Tivari is nu in balbezit. Tivari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Barszcz rent richting de bal. Dupouy verovert de bal door een tackle van achteren. Dupouy passt de bal in één keer door. Tivari is nu in balbezit. Tivari draait met de bal, schiet en ... Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kania Gostyń 84%, KS Beerlovers 16%.
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:5

46e minuut.
Hoàng Long is nu in balbezit. Hoàng Long geeft de bal voor. Tivari is nu in balbezit. Tivari draait met de bal, schiet en ... Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:6

50e minuut.
Özcan probeert naar een medespeler te passen. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches geeft een lange en hoge pass. Dupouy springt en kopt de bal. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:7

51e minuut.
Sanches passt de bal in één keer door. Daar is Özcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özcan passt de bal met de wreef. Sanches rent richting de bal. Sanches haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tivari is nu in balbezit. Tivari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:8

54e minuut.
Sanches met een sublieme pass. Targett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivari rent richting de bal. Tivari haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Chun Yip probeert naar een medespeler te passen. Dupouy rent richting de bal. Dupouy met een sublieme pass. Tivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Targett passt de bal in één keer door. Hoàng Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Long passt de bal met de wreef. Tivari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Menguellet maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Schieritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupouy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tivari is nu in balbezit. Tivari haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Özcan is nu in balbezit. Özcan passt de bal met de wreef. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Doeltrap. Chun Yip met een harde bal richting middenveld. Schieritz kopt de bal weg. Daar is Dupouy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupouy draait met de bal, schiet en ... Chun Yip kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Hoàng Long verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Long met een sublieme pass. Tivari rent richting de bal. Tivari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ciubuc geeft de bal voor. Hryciuk met een sublieme pass. Özcan geeft de bal voor. Sanches rent richting de bal. Sanches draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Nogalski de bal. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:9

82e minuut.
Hoàng Long passt de bal in één keer door. Dupouy is nu in balbezit. Dupouy met een sublieme pass. Tivari heeft problemen om de bal te vangen. Tivari schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hoàng Long heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Long passt de bal in één keer door. Dupouy rent richting de bal. Dupouy schiet op doel. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:10

86e minuut.
Vella rent richting de bal. Tivari verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tivari de bal. Tivari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:11

89e minuut.
Schieritz rent richting de bal. Dupouy is nu in balbezit. Dupouy passt de bal in één keer door. Targett is nu in balbezit. Targett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kania Gostyń 87%, KS Beerlovers 13%.
UKS Kania Gostyń - KS Beerlovers 0:12