Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC. KANALIE
nowa Tactiek kintekunta
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
53.4 gemiddelde waardering 54.6
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Jarzębowski rent richting de bal. Jarzębowski geeft de bal voor. Dulea probeert de bal aan de voet te houden. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tianshuo de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiến neemt de hoekschop. İskender krijgt zijn hoofd ertegen. Porto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC. - KANALIE 1:0

11e minuut.
Jarzębowski passt de bal in één keer door. Chiến is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parović. Chiến roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chiến kan niet meer verder spelen. MacLaghlan komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Parović bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaghlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parović raakt geblesseerd tijdens het duel. Parović met een snel genomen vrije trap. Bermudo Rubio maakt een snoekduik en kopt de bal. Sučević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC. 43%, KANALIE 57%.
FKS STAL MIELEC. - KANALIE 1:0

47e minuut.
Sadıkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Parović rent richting de bal. Parović met een sublieme pass. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Copîriulin speelt de bal door. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodenmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szymaniak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szymaniak kan niet meer verder spelen. Kindelán komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kindelán heeft problemen om de bal te vangen. Jarzębowski rent richting de bal. Camerlengo rent richting de bal. Jarzębowski onderschept slim de pass. Jarzębowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sadıkoğlu speelt de bal door. Parović heeft problemen om de bal te vangen. Parović passt de bal met de wreef. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Parović is nu in balbezit. Parović passt de bal in één keer door. Sadıkoğlu met een sublieme pass. Skręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Skręt haalt uit met een fantastische trap. Sučević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Parović rent richting de bal. Dullens onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skręt. Skręt krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Parović probeert naar een medespeler te passen. Sadıkoğlu is nu in balbezit. Sadıkoğlu passt de bal met de wreef. Bermudo Rubio is nu in balbezit. Bermudo Rubio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jarzębowski probeert naar een medespeler te passen. Lill bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marante. Marante krijgt een gele kaart. Lill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santiesteban komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dulea rent richting de bal. Dulea passt de bal in één keer door. Bermudo Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermudo Rubio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FKS STAL MIELEC. - KANALIE 1:1

69e minuut.
Toma geeft een lange en hoge pass. İskender rent richting de bal. Tianshuo onderschept slim de pass. MacLaghlan verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaghlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Toma rent richting de bal. Bermudo Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Copîriulin begaat een overtreding. Copîriulin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC. 51%, KANALIE 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKS STAL MIELEC. - KANALIE 1:1