Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UKS Kania Gostyń Gorzovia vol.2
Magia22 Tactiek td2
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
24 gemiddelde waardering 53
slecht Schieten formidabel
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Karaś met de inworp. Vella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piekarski. Piekarski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
López kopt de bal weg. Vella met een sublieme pass. Marius is nu in balbezit. Marius haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:1

8e minuut.
Piekarski speelt de bal door. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze speelt de bal door. Marius is nu in balbezit. Marius haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip bokst de bal weg.

13e minuut.
Nogalski rent richting de bal. Nogalski geeft een hoge lob. Tebel met een sublieme pass. Quốc Hải heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Hải draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:2

14e minuut.
Marius passt de bal zonder na te denken. Daar is Vella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:3

15e minuut.
Pisanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanski geeft een hoge lob. López kopt de bal weg. Klungelig pakt Marius de bal. Marius schiet op doel. Chun Yip probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tebel kopt de bal weg. Vella heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Hải met een sublieme pass. Marius rent richting de bal. Marius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tebel geeft een hoge lob. Daar is Menguellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marius rent richting de bal. Marius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:4

19e minuut.
López passt de bal met de wreef. Kubot heeft problemen om de bal te vangen. Kubot geeft de bal voor. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marius is nu in balbezit. Marius haalt uit met een fantastische trap. Chun Yip verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Nogalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piekarski rent richting de bal. Piekarski geeft een hoge lob. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:5

26e minuut.
Kubot passt de bal in één keer door. López geeft een lange en hoge pass. Marius rent richting de bal. Marius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:6

34e minuut.
López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Piekarski geeft de bal voor. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pisanski de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vella passt de bal in één keer door. Tebel is nu in balbezit. Tebel met een sublieme pass. Quốc Hải rent richting de bal. Quốc Hải draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Piekarski is nu in balbezit. Piekarski passt de bal in één keer door. Nogalski is nu in balbezit. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kania Gostyń 90%, Gorzovia vol.2 10%.
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:6

47e minuut.
Tebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebel geeft een hoge lob. Marius rent richting de bal. Marius schiet op doel. Chun Yip probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:7

49e minuut.
Pedrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa geeft een hoge lob. Götze kopt de bal weg. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze probeert naar een medespeler te passen. Marius is nu in balbezit. Marius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:8

53e minuut.
Tetwin heeft problemen om de bal te vangen. Vella probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:9

54e minuut.
Karaś speelt de bal door. Barszcz rent richting de bal. Marius onderschept slim de pass. Götze is nu in balbezit. Marius rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Götze neemt de hoekschop. Marius rent richting de bal. Marius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Götze heeft problemen om de bal te vangen. Götze geeft een lange en hoge pass. Nogalski heeft problemen om de bal te vangen. Quốc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot geeft een lange en hoge pass. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Tebel probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc is nu in balbezit. Götze verovert de bal door een tackle van achteren. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius draait met de bal, schiet en ... Chun Yip bokst de bal weg.

66e minuut.
Piekarski heeft problemen om de bal te vangen. Piekarski probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:10

70e minuut.
Götze rent richting de bal. Götze geeft een hoge lob. Pisanski heeft problemen om de bal te vangen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius draait met de bal, schiet en ... Paal! Marius rent richting de bal. Marius draait met de bal, schiet en ... Paal!

75e minuut.
Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze met een sublieme pass. Marius rent richting de bal. Marius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:11

76e minuut.
Quốc Hải is nu in balbezit. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Marius heeft problemen om de bal te vangen. Marius draait met de bal, schiet en ... Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:12

79e minuut.
Tebel probeert naar een medespeler te passen. Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt López de bal. López schiet op doel. Chun Yip werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Piekarski geeft een lange en hoge pass. Götze rent richting de bal. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tebel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze probeert naar een medespeler te passen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Piekarski passt de bal in één keer door. Götze bereikt de bal nog maar net als eerste. Götze geeft de bal voor. Marius is nu in balbezit. Marius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Kania Gostyń 85%, Gorzovia vol.2 15%.
UKS Kania Gostyń - Gorzovia vol.2 0:12