Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. Alko Bambry
Adi 03,11,2021 Tactiek 442
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 64.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


14e minuut.
Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz passt de bal met de wreef. Bombel rent richting de bal. Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Güvez onderschept slim de pass. Nothhaft rent richting de bal. Nothhaft geeft een hoge lob. Coomans maakt een snoekduik en kopt de bal. Šunjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Alko Bambry 0:1

22e minuut.
Klonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klonowski passt de bal zonder na te denken. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap. Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Alko Bambry 1:1

23e minuut.
Van Hoecke passt de bal zonder na te denken. Kubełek rent richting de bal. Kubełek passt de bal zonder na te denken. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kubełek probeert naar een medespeler te passen. Coomans rent richting de bal. Lasocki rent richting de bal. Coomans onderschept slim de pass. Coomans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
López Marcos met een sublieme pass. Coomans is nu in balbezit. Eplik maakt een afschuwelijke overtreding. Eplik krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Van Hoecke passt de bal in één keer door. Nothhaft rent richting de bal. Nothhaft geeft een hoge lob. Coomans rent richting de bal. Coomans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Alko Bambry 1:2

45e minuut.
Coomans rent richting de bal. Kubełek rent richting de bal. Coomans rent richting de bal. Coomans schiet op doel. Šunjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Alko Bambry 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 52%, Alko Bambry 48%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Alko Bambry 1:3

46e minuut.
Kubełek passt de bal in één keer door. Van Hoecke is nu in balbezit. Van Hoecke passt de bal zonder na te denken. Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Adurowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López Marcos met een sublieme pass. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ... Šunjić bokst de bal weg.

57e minuut.
Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago rent richting de bal. Diago draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kubełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek onderschept slim de pass. Dąbek geeft een hoge lob. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Coomans kopt de bal weg. Van Hoecke controleert de bal met de borst. Van Hoecke geeft de bal voor. Coomans is nu in balbezit. Coomans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Alko Bambry 1:4

68e minuut.
Lasocki geeft een hoge lob. Gevorgyan kopt de bal weg. Dąbek met een sublieme pass. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan schiet op doel. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chochołek neemt de hoekschop. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Szpakowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubełek verovert de bal door een tackle van achteren. Kubełek geeft een hoge lob. Van Hoecke is nu in balbezit. Van Hoecke draait met de bal, schiet en ... Šunjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Adurowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kubełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Alko Bambry 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 50%, Alko Bambry 50%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Alko Bambry 1:5