Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alko Bambry Barcelonka Grodzisk Wlkp.
442 Tactiek Adziu 25.12.2021
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 45
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 64.3
solid Schieten brilliant
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Szpakowski is nu in balbezit. Szpakowski met een sublieme pass. Diago is nu in balbezit. Kalita rent richting de bal. Kalita draait met de bal, schiet en ... Kucáb bokst de bal weg.

4e minuut.
Klonowski onderschept slim de pass. Klonowski passt de bal zonder na te denken. Diago is nu in balbezit. Diago draait met de bal, schiet en ... Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:1

5e minuut.
Kucab is nu in balbezit. Diago verovert de bal door een tackle van achteren. Diago met een sublieme pass. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Diago de bal. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Kucáb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Real verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Răileanu rent richting de bal. Diago verovert de bal door een tackle van achteren. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:2

11e minuut.
Adurowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adurowicz met een sublieme pass. Kalita rent richting de bal. Diago is nu in balbezit. Diago schiet op doel. Kucáb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik passt de bal met de wreef. Diago bereikt de bal nog maar net als eerste. Diago schiet op doel. Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Krupa de bal. Kmiecik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krupa. Krupa krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Diago kopt de bal weg. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik passt de bal in één keer door. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:4

23e minuut.
Klungelig pakt Diago de bal. Diago met een sublieme pass. Kmiecik speelt de bal door. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kucáb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kmiecik passt de bal in één keer door. Kalita is nu in balbezit. Răileanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalita neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:5

27e minuut.
Robakiewicz rent richting de bal. Robakiewicz geeft een hoge lob. Kalita kopt de bal weg. Diago rent richting de bal. Diago haalt uit met een fantastische trap. Kucáb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Real probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szpakowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kalita springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Szpakowski probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik met een sublieme pass. Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita rent richting de bal. Kalita draait met de bal, schiet en ... Kucáb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Real onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klonowski zal de hoekschop nemen. Kalita springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Răileanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szpakowski zal de hoekschop nemen. Kalita maakt een snoekduik en kopt de bal. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Klonowski passt de bal in één keer door. Kmiecik met een sublieme pass. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:6

33e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Morariu probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik probeert naar een medespeler te passen. Kalita is nu in balbezit. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klonowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kalita maakt een snoekduik en kopt de bal. Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Real geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpakowski met een snelle inworp. Diago heeft problemen om de bal te vangen. Diago draait met de bal, schiet en ... Kucáb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kucáb probeert naar een medespeler te passen. Szpakowski kopt de bal weg. Daar is Răileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalita is nu in balbezit. Kalita schiet op doel. Kucáb bokst de bal weg.

42e minuut.
Szpakowski geeft een lange en hoge pass. Kalita kopt de bal weg. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 79%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 21%.
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:7

50e minuut.
Myrup probeert naar een medespeler te passen. Chochołek rent richting de bal. Chochołek passt de bal zonder na te denken. Kalita is nu in balbezit. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Kucáb bokst de bal weg.

51e minuut.
Dhur probeert de bal aan de voet te houden. Chochołek met een sublieme pass. Klonowski speelt de bal door. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klonowski met een sublieme pass. Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski speelt de bal door. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Lungu probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szpakowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kalita rent richting de bal. Kalita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:8

65e minuut.
Kmiecik controleert de bal met de borst. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klonowski geeft de bal voor. Diago springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Kononowicz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kmiecik passt de bal met de wreef. Kononowicz speelt de bal door. Kalita rent richting de bal. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:9

70e minuut.
Doeltrap. Pabiański komt het veld opgelopen. Kucáb met een harde bal richting middenveld. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek passt de bal in één keer door. Diago rent richting de bal. Diago schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pabiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Real legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pabiański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gevorgyan komt het veld opgelopen. Kalita legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kucáb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:10

75e minuut.
Klonowski is nu in balbezit. Klonowski probeert naar een medespeler te passen. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... Kucáb bokst de bal weg. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Morariu is nu in balbezit. Morariu passt de bal met de wreef. Kononowicz speelt de bal door. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:11

89e minuut.
Pabiański verovert de bal door een tackle van achteren. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski geeft een hoge lob. Kalita krijgt zijn hoofd ertegen. Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 70%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 30%.
Alko Bambry - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:12