Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS LECH- POZNAŃ The Reds Chrzanów
jebać pis Tactiek 4-1-3-2
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
61.8 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov passt de bal in één keer door. Tysiąc kan de bal niet met de borst controleren. Brion is nu in balbezit. Brion haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prodanov geeft de bal voor. Consani rent richting de bal. Putiray schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Putiray krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ojassoo kopt de bal weg. Consani bereikt de bal nog maar net als eerste. Consani passt de bal zonder na te denken. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski schiet op doel. Colsa Albendea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Back de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - The Reds Chrzanów 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Back de bal. Adilov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balak. Balak krijgt een gele kaart. Adilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaskot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adilov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Balak met een snelle inworp. Peszko rent richting de bal. Peszko geeft een hoge lob. Brion springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS LECH- POZNAŃ - The Reds Chrzanów 1:1

24e minuut.
Putiray passt de bal zonder na te denken. Venturato bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturato probeert naar een medespeler te passen. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bartkowiak geeft een lange en hoge pass. Putiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Putiray probeert naar een medespeler te passen. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Putiray probeert naar een medespeler te passen. Venturato bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturato met een sublieme pass. Brion rent richting de bal. Brion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - The Reds Chrzanów 1:2

41e minuut.
Tobin onderschept slim de pass. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot passt de bal in één keer door. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov schiet op doel. Colsa Albendea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 46%, The Reds Chrzanów 54%.
KKS LECH- POZNAŃ - The Reds Chrzanów 1:2

48e minuut.
Putiray geeft de bal voor. Venturato bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturato met een sublieme pass. Gago rent richting de bal. Gago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Venturato bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturato met een sublieme pass. Gago rent richting de bal. Gago schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Back raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saracco komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Putiray met een sublieme pass. Daar is Peszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peszko passt de bal met de wreef. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Balak speelt de bal door. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft een lange en hoge pass. Adilov rent richting de bal. Adilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Consani rent richting de bal. Consani passt de bal zonder na te denken. Nachón speelt de bal door. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov schiet op doel. Paal! Colsa Albendea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS LECH- POZNAŃ - The Reds Chrzanów 2:2

81e minuut.
Nizzola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 43%, The Reds Chrzanów 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS LECH- POZNAŃ - The Reds Chrzanów 2:2