Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Reds Chrzanów KKS LECH- POZNAŃ
4-1-3-2 Tactiek jebać pis
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Jaskot speelt de bal door. Grzybowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap. Venturato probeert de bal aan de voet te houden. Colsa Albendea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - KKS LECH- POZNAŃ 0:1

16e minuut.
Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak passt de bal met de wreef. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar schiet op doel. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brion rent richting de bal. Brion draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - KKS LECH- POZNAŃ 1:1

20e minuut.
Ojassoo geeft de bal voor. Daar is Bronkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Aletorowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - KKS LECH- POZNAŃ 2:1

31e minuut.
Peszko is nu in balbezit. Tysiąc met een sublieme pass. Peszko geeft de bal voor. Brion heeft problemen om de bal te vangen. Brion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - KKS LECH- POZNAŃ 3:1

34e minuut.
Grzybowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachón probeert naar een medespeler te passen. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak geeft de bal voor. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gallina geeft de bal voor. Nachón kopt de bal weg. Di Paolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov onderschept slim de pass. Adilov haalt uit met een fantastische trap. Colsa Albendea bokst de bal weg.

44e minuut.
Tobin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskot probeert naar een medespeler te passen. Nachón rent richting de bal. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel. Colsa Albendea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 58%, KKS LECH- POZNAŃ 42%.
The Reds Chrzanów - KKS LECH- POZNAŃ 3:1

48e minuut.
Balak speelt de bal door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Aletorowicz bokst de bal weg.

49e minuut.
Gallina onderschept slim de pass. Peszko met een sublieme pass. Brion rent richting de bal. Brion haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Di Paolo probeert naar een medespeler te passen. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar onderschept slim de pass. Klungelig pakt Alcázar de bal. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balak rent richting de bal. Balak geeft de bal voor. Aletorowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - KKS LECH- POZNAŃ 4:1

54e minuut.
Jaskot is nu in balbezit. Jaskot geeft een lange en hoge pass. Daar is Peszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski schiet op doel. Colsa Albendea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Gago komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Venturato is nu in balbezit. Venturato passt de bal met de wreef. Putiray met een sublieme pass. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Balak geeft een hoge lob. Gallina rent richting de bal. Gago begaat een overtreding. Gago krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Peszko onderschept slim de pass. Peszko geeft de bal voor. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - KKS LECH- POZNAŃ 5:1

84e minuut.
Putiray passt de bal in één keer door. Balak is nu in balbezit. Balak speelt de bal door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Putiray met een sublieme pass. Peszko is nu in balbezit. Peszko passt de bal in één keer door. Gago rent richting de bal. Gago schiet op doel. Aletorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 42%, KKS LECH- POZNAŃ 58%.
The Reds Chrzanów - KKS LECH- POZNAŃ 5:1