Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcore Superstars Kijany Dziesiąta Lublin
4-1-3-2 Tactiek janusz2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Kołtun met een sublieme pass. Kádár geeft een hoge lob. Barbery kopt de bal weg. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Marcinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinek passt de bal met de wreef. Baronti speelt de bal door. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gomes de Melo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Obrubański neemt vlug de vrije trap. Fernando de Souza rent richting de bal. Fernando de Souza draait met de bal, schiet en ... De Coninck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Dziesiąta Lublin 0:1

16e minuut.
Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft de bal voor. Barbery kopt de bal weg. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hardcore Superstars Kijany - Dziesiąta Lublin 1:1

19e minuut.
Camarasa passt de bal met de wreef. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Gomes de Melo krijgt zijn hoofd ertegen. McColligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Dziesiąta Lublin 2:1

20e minuut.
Obrubański geeft een lange en hoge pass. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando de Souza is nu in balbezit. Fernando de Souza draait met de bal, schiet en ... De Coninck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hardcore Superstars Kijany - Dziesiąta Lublin 2:2

22e minuut.
Vescina probeert naar een medespeler te passen. Kádár is nu in balbezit. Met opzet legt Baronti zijn tegenspeler op de grond. Baronti krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Lawryszyn speelt de bal door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een hoge lob. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Dziesiąta Lublin 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 46%, Dziesiąta Lublin 54%.
Hardcore Superstars Kijany - Dziesiąta Lublin 3:2

57e minuut.
Vescina is nu in balbezit. Vescina geeft een hoge lob. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Daar is Gomes de Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... McColligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Sedef geeft een hoge lob. Inworp. Marcinek met de inworp. Fernando de Souza rent richting de bal. Fernando de Souza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hardcore Superstars Kijany - Dziesiąta Lublin 3:3

83e minuut.
Marcinek geeft een hoge lob. Gaguinho rent richting de bal. Met opzet legt Navrátil zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Navrátil naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 55%, Dziesiąta Lublin 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hardcore Superstars Kijany - Dziesiąta Lublin 3:3