Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziesiąta Lublin Hardcore Superstars Kijany
Massimiliano Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Vescina geeft een hoge lob. Gaguinho is nu in balbezit. Fernando de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando de Souza draait met de bal, schiet en ... Ergin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Gaguinho passt de bal in één keer door. Marcinek is nu in balbezit. Marcinek passt de bal met de wreef. Bratianu rent richting de bal. Bratianu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea speelt de bal door. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel. Vescina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Navrátil geeft een lange en hoge pass. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun met een sublieme pass. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chonov heeft problemen om de bal te vangen. Gomes de Melo rent richting de bal. Chonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chonov krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Potegea passt de bal in één keer door. Kołtun speelt de bal door. Camarasa verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - Hardcore Superstars Kijany 0:1

43e minuut.
Fernando de Souza is nu in balbezit. Purcărea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernando de Souza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vescina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fragopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragopoulos geeft een hoge lob. Gaguinho krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 57%, Hardcore Superstars Kijany 43%.
Dziesiąta Lublin - Hardcore Superstars Kijany 0:1

49e minuut.
Lawryszyn rent richting de bal. Lawryszyn passt de bal met de wreef. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Barbery krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marcinek is nu in balbezit. Marcinek probeert naar een medespeler te passen. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel. Ergin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kubisz geeft een hoge lob. Fragopoulos kopt de bal weg. Fernando de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando de Souza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziesiąta Lublin - Hardcore Superstars Kijany 1:1

61e minuut.
Fernando de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef geeft een lange en hoge pass. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Vescina controleert de bal met de borst. Vescina met een sublieme pass. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho schiet op doel. Ergin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - Hardcore Superstars Kijany 2:1

80e minuut.
Vescina met een sublieme pass. Fragopoulos is nu in balbezit. Fragopoulos speelt de bal door. Fernando de Souza is nu in balbezit. Fernando de Souza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Fernando de Souza onderschept slim de pass. Potegea begaat een overtreding. Fernando de Souza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vescina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaguinho springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 46%, Hardcore Superstars Kijany 54%.
Dziesiąta Lublin - Hardcore Superstars Kijany 2:1