Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów Silent Sokker Team
vip:D Tactiek 4-3-6
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
59 gemiddelde waardering 62.6
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


16e minuut.
Odrwąż speelt de bal door. Bjeković rent richting de bal. Bjeković speelt de bal door. Neagu is nu in balbezit. Neagu draait met de bal, schiet en ... Puziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Odrwąż verovert de bal door een tackle van achteren. Odrwąż passt de bal in één keer door. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Neagu is nu in balbezit. Neagu haalt uit met een fantastische trap. Puziņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Silent Sokker Team 0:1

27e minuut.
Neagu is nu in balbezit. Neagu passt de bal zonder na te denken. Daar is Tuấn Linh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh schiet op doel. Puziņš bokst de bal weg. Felgas onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bjeković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuấn Linh rent richting de bal. Vəlimətov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vəlimətov krijgt een gele kaart. Tuấn Linh raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tuấn Linh neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Silent Sokker Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 60%, Silent Sokker Team 40%.
TKKF Promyk Ciechanów - Silent Sokker Team 0:2

47e minuut.
Bronkowski passt de bal met de wreef. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zəfərov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zəfərov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

48e minuut.
Klungelig pakt Vardas de bal. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brasão raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres Martinez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jiménez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiménez speelt de bal door. Martínez Bartolomé kopt de bal weg. Nichele is nu in balbezit. Nichele geeft een lange en hoge pass. Torres Martinez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bjeković passt de bal met de wreef. Odrwąż is nu in balbezit. Bjeković geeft de bal voor. Neagu rent richting de bal. Neagu schiet op doel. Puziņš bokst de bal weg.

63e minuut.
Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst geeft een lange en hoge pass. Bjeković geeft een hoge lob. Neagu is nu in balbezit. Neagu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jiménez trapt de bal weg van het doel. Monaco kopt de bal weg. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez schiet op doel. Jiménez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Silent Sokker Team 1:2

74e minuut.
Klungelig pakt Nichele de bal. Bronkowski met een sublieme pass. Nichele is nu in balbezit. Nichele geeft een hoge lob. Torres Martinez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Martínez Bartolomé geeft een lange en hoge pass. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene geeft een lange en hoge pass. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel. Jiménez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 44%, Silent Sokker Team 56%.
TKKF Promyk Ciechanów - Silent Sokker Team 1:2