Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Reds Chrzanów Alko Bambry
4-1-3-2 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 70.4
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen briljant


2e minuut.
Santon verovert de bal door een tackle van achteren. Santon passt de bal zonder na te denken. Nothhaft met een sublieme pass. Van Hoecke is nu in balbezit. Van Hoecke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coomans is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Coomans is nu in balbezit. Ojassoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans onderschept slim de pass. Coomans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Alko Bambry 0:1

9e minuut.
López Marcos rent richting de bal. Venturato verovert de bal door een tackle van achteren. Venturato probeert naar een medespeler te passen. Putiray geeft de bal voor. Gago springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gago onderschept slim de pass. Gago passt de bal zonder na te denken. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko geeft een hoge lob. Brion maakt een snoekduik en kopt de bal. Castro bokst de bal weg. Paal!

20e minuut.
Ojassoo is nu in balbezit. Ojassoo geeft een hoge lob. Nothhaft heeft problemen om de bal te vangen. Nothhaft geeft een hoge lob. Coomans krijgt zijn hoofd ertegen. Colsa Albendea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Peszko geeft een hoge lob. Gago kopt de bal weg. Klungelig pakt Bombel de bal. Brion rent richting de bal. Brion haalt uit met een fantastische trap. Castro bokst de bal weg.

36e minuut.
Güvez speelt de bal door. Nothhaft probeert naar een medespeler te passen. Kubełek met een sublieme pass. Durczok rent richting de bal. Durczok geeft een hoge lob. Colsa Albendea bokst de bal weg. Van Hoecke is nu in balbezit. Van Hoecke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Alko Bambry 0:2

40e minuut.
Daar is Bombel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Putiray probeert naar een medespeler te passen. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion schiet op doel. Castro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Alko Bambry 1:2

43e minuut.
Putiray speelt de bal door. Gago is nu in balbezit. Durczok begaat een overtreding. Durczok krijgt een gele kaart. Gago raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gago kan niet meer verder spelen. Paliouras komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Kubełek speelt de bal door. Coomans rent richting de bal. Coomans passt de bal met de wreef. Van Hoecke rent richting de bal. Van Hoecke draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 52%, Alko Bambry 48%.
The Reds Chrzanów - Alko Bambry 1:2

49e minuut.
Venturato speelt de bal door. Klungelig pakt Bombel de bal. Brion verovert de bal door een tackle van achteren. Brion schiet op doel. Santon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro bokst de bal weg.

50e minuut.
Kubełek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubełek passt de bal in één keer door. Raith met een sublieme pass. Van Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Castro speelt de bal door. Kubełek kopt de bal weg. Klungelig pakt Saracco de bal. Van Hoecke rent richting de bal. Van Hoecke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Inworp. Nothhaft zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Hoecke is nu in balbezit. Van Hoecke geeft een lange en hoge pass. Coomans maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Alko Bambry 1:3

77e minuut.
Kubełek met een sublieme pass. Raith is nu in balbezit. Venturato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venturato krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Güvez is nu in balbezit. Güvez probeert naar een medespeler te passen. Nothhaft is nu in balbezit. Nothhaft geeft de bal voor. Coomans krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Raith probeert naar een medespeler te passen. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombel probeert naar een medespeler te passen. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bombel passt de bal in één keer door. Peszko is nu in balbezit. Peszko passt de bal zonder na te denken. Balak heeft problemen om de bal te vangen. Balak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 48%, Alko Bambry 52%.
The Reds Chrzanów - Alko Bambry 1:3