Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alko Bambry The Reds Chrzanów
442 Tactiek 4-1-3-2
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko passt de bal zonder na te denken. Brion rent richting de bal. Brion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - The Reds Chrzanów 0:1

13e minuut.
Di Paolo met de inworp. Putiray is nu in balbezit. Putiray geeft een lange en hoge pass. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Brion kopt de bal weg. Peszko rent richting de bal. Peszko geeft een lange en hoge pass. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Putiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Putiray geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peszko de bal. Peszko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Răileanu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bartkowiak onderschept slim de pass. Venturato probeert naar een medespeler te passen. Krupa rent richting de bal. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago haalt uit met een fantastische trap. Kucáb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Venturato bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur maakt een afschuwelijke overtreding. Venturato raakt geblesseerd tijdens het duel. Ojassoo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Real kopt de bal weg. Klungelig pakt Kucab de bal. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - The Reds Chrzanów 0:2

44e minuut.
Gago rent richting de bal. Gago met een sublieme pass. Peszko met een sublieme pass. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Putiray kopt de bal weg. Gago kan de bal niet met de borst controleren. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago onderschept slim de pass. Gago schiet op doel. Kucáb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 65%, The Reds Chrzanów 35%.
Alko Bambry - The Reds Chrzanów 0:2

50e minuut.
Venturato is nu in balbezit. Venturato probeert naar een medespeler te passen. Putiray geeft een lange en hoge pass. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - The Reds Chrzanów 0:3

51e minuut.
Gago passt de bal met de wreef. Peszko rent richting de bal. Peszko speelt de bal door. Brion is nu in balbezit. Brion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - The Reds Chrzanów 0:4

52e minuut.
Gago passt de bal met de wreef. Brion rent richting de bal. Brion passt de bal in één keer door. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Putiray verovert de bal door een tackle van achteren. Putiray speelt de bal door. Gago rent richting de bal. Gago haalt uit met een fantastische trap. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Venturato is nu in balbezit. Putiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Putiray passt de bal zonder na te denken. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - The Reds Chrzanów 0:5

68e minuut.
Ojassoo speelt de bal door. Putiray rent richting de bal. Putiray met een sublieme pass. Peszko geeft de bal voor. Gago springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Di Paolo speelt de bal door. Venturato probeert naar een medespeler te passen. Peszko speelt de bal door. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Răileanu neemt vlug de vrije trap. Ojassoo kopt de bal weg. Putiray probeert naar een medespeler te passen. Gago is nu in balbezit. Gago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Putiray geeft een hoge lob. Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago haalt uit met een fantastische trap. Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - The Reds Chrzanów 0:6

90e minuut.
Brion onderschept slim de pass. Brion passt de bal in één keer door. Gago rent richting de bal. Gago draait met de bal, schiet en ... Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kucáb niet meer kan verder spelen. Castro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 64%, The Reds Chrzanów 36%.
Alko Bambry - The Reds Chrzanów 0:6