Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów Hardcore Superstars Kijany
vip:D Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Gomes de Melo is nu in balbezit. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Hardcore Superstars Kijany 0:1

14e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Brene verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea geeft een hoge lob. Barbery springt en kopt de bal. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Nichele is nu in balbezit. Klivys speelt de bal door. Brasão is nu in balbezit. Brasão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF Promyk Ciechanów - Hardcore Superstars Kijany 1:1

27e minuut.
Kádár onderschept slim de pass. Purcărea speelt de bal door. Lawryszyn probeert naar een medespeler te passen. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bronkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Potegea de bal. Brasão rent richting de bal. Brasão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Hardcore Superstars Kijany 2:1

45e minuut.
Gomes de Melo geeft een lange en hoge pass. Barbery kopt de bal weg. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Gomes de Melo springt en kopt de bal. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 54%, Hardcore Superstars Kijany 46%.
TKKF Promyk Ciechanów - Hardcore Superstars Kijany 2:1

50e minuut.
Nichele probeert naar een medespeler te passen. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Klivys bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão verovert de bal door een tackle van achteren. Brasão draait met de bal, schiet en ... De Coninck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Kołtun geeft de bal voor. Vəlimətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery draait met de bal, schiet en ... Puziņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF Promyk Ciechanów - Hardcore Superstars Kijany 2:2

65e minuut.
Felgas passt de bal zonder na te denken. Gomes de Melo rent richting de bal. Felgas speelt de bal door. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo schiet op doel. Puziņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Nichele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bronkowski is nu in balbezit. Bronkowski geeft een hoge lob. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel. De Coninck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Urtizberea verovert de bal door een tackle van achteren. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea met een sublieme pass. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Daar is Nichele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichele probeert naar een medespeler te passen. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Daar is Woodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcărea geeft een hoge lob. Woodson is nu in balbezit. Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Monaco rent richting de bal. Monaco geeft een lange en hoge pass. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez schiet op doel. De Coninck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Hardcore Superstars Kijany 3:2

87e minuut.
Klungelig pakt Monaco de bal. Monaco geeft de bal voor. Torres Martinez kopt de bal weg. Brasão is nu in balbezit. Brasão schiet op doel. De Coninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Bronkowski met een sublieme pass. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Navrátil begaat een overtreding. Navrátil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 46%, Hardcore Superstars Kijany 54%.
TKKF Promyk Ciechanów - Hardcore Superstars Kijany 3:2