Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcore Superstars Kijany TKKF Promyk Ciechanów
4-1-3-2 Tactiek vip:D
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 60.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


14e minuut.
Monaco passt de bal met de wreef. Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele passt de bal in één keer door. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão draait met de bal, schiet en ... Ergin bokst de bal weg.

16e minuut.
Angloma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez probeert naar een medespeler te passen. Brasão heeft problemen om de bal te vangen. Brasão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Kołtun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ... Puziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lawryszyn passt de bal in één keer door. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea passt de bal met de wreef. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Nichele de bal. Nichele probeert naar een medespeler te passen. Monaco met een sublieme pass. Daar is Brasão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasão haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kubisz geeft een lange en hoge pass. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Felgas begaat een overtreding. Felgas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Angloma bereikt de bal nog maar net als eerste. Angloma passt de bal in één keer door. Nichele probeert naar een medespeler te passen. Brasão is nu in balbezit. Brasão draait met de bal, schiet en ... Ergin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 61%, TKKF Promyk Ciechanów 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hardcore Superstars Kijany - TKKF Promyk Ciechanów 0:0

52e minuut.
Kubisz passt de bal zonder na te denken. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawryszyn probeert naar een medespeler te passen. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel. Puziņš bokst de bal weg.

79e minuut.
Purcărea passt de bal met de wreef. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gaggiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gomes de Melo raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbery neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Puziņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Potegea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubisz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nichele met een snelle inworp. Monaco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kołtun kopt de bal weg. Daar is Lawryszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawryszyn geeft een hoge lob. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea geeft de bal voor. Paal! Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbery rent richting de bal. Barbery draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - TKKF Promyk Ciechanów 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 43%, TKKF Promyk Ciechanów 57%.
Hardcore Superstars Kijany - TKKF Promyk Ciechanów 1:0