Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Reds Chrzanów Barcelonka Grodzisk Wlkp.
4-1-3-2 Tactiek Adziu 25.12.2021
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 65.9
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Ojassoo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szpakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klonowski rent richting de bal. Klonowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek geeft een lange en hoge pass. Gevorgyan kopt de bal weg. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:1

13e minuut.
Inworp. Szpakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... Di Paolo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szpakowski neemt de hoekschop. Kalita krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:2

15e minuut.
Balak is nu in balbezit. Balak geeft de bal voor. Gago probeert de bal met de borst te controleren. Gago haalt uit met een fantastische trap. Šunjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:2

18e minuut.
Ojassoo passt de bal zonder na te denken. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski passt de bal met de wreef. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:3

20e minuut.
Putiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Putiray geeft een lange en hoge pass. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel. Šunjić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:3

35e minuut.
Bartkowiak geeft de bal voor. Putiray probeert naar een medespeler te passen. Balak rent richting de bal. Balak geeft een lange en hoge pass. Gago springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robakiewicz krijgt een gele kaart. Brion raakt geblesseerd tijdens het duel. Brion zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 3:3

37e minuut.
Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kalita verovert de bal door een tackle van achteren. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Colsa Albendea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 57%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 43%.
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 3:4

56e minuut.
Di Paolo kopt de bal weg. Chochołek probeert de bal met de borst te controleren. Chochołek geeft de bal voor. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap. Colsa Albendea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Peszko rent richting de bal. Peszko probeert naar een medespeler te passen. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion schiet op doel. Šunjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 4:4

61e minuut.
Dąbek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Gevorgyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalita rent richting de bal. Witowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Witowski krijgt een gele kaart. Kalita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalita legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Colsa Albendea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 4:5

68e minuut.
Inworp. Dąbek met een snelle inworp. Venturato rent richting de bal. Gevorgyan onderschept slim de pass. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea bokst de bal weg.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Ojassoo de bal onder controle te krijgen. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita is nu in balbezit. Kalita schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 4:6

73e minuut.
Kononowicz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ojassoo speelt de bal door. Venturato is nu in balbezit. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adurowicz komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Klonowski zal de hoekschop nemen. Daar is Putiray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 54%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 46%.
The Reds Chrzanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 4:7