Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silent Sokker Team Hardcore Superstars Kijany
2 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Pailamilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gomes de Melo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Purcărea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gomes de Melo maakt een snoekduik en kopt de bal. bin Abdul Ghani bokst de bal weg.

13e minuut.
Barbery rent richting de bal. Hałgas verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes de Melo onderschept slim de pass. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel. bin Abdul Ghani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

19e minuut.
Kołtun speelt de bal door. Klungelig pakt Barbery de bal. Barbery passt de bal in één keer door. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Murphy is nu in balbezit. Navrátil verovert de bal door een tackle van achteren. Navrátil speelt de bal door. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pailamilla kopt de bal weg. Potegea speelt de bal door. Purcărea met een sublieme pass. Barbery is nu in balbezit. Barbery geeft een lange en hoge pass. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Hardcore Superstars Kijany 0:1

29e minuut.
Lawryszyn geeft een lange en hoge pass. Gomes de Melo is nu in balbezit. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani bokst de bal weg. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Hardcore Superstars Kijany 0:2

32e minuut.
Ergin trapt de bal weg van het doel. Lawryszyn kopt de bal weg. Kołtun heeft problemen om de bal te vangen. Kołtun geeft de bal voor. Barbery maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Skrypchyk passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh met een sublieme pass. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Hardcore Superstars Kijany 1:2

41e minuut.
Potegea speelt de bal door. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo passt de bal met de wreef. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ... bin Abdul Ghani bokst de bal weg.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kołtun neemt de hoekschop. Klungelig pakt Barbery de bal. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Hardcore Superstars Kijany 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 59%, Hardcore Superstars Kijany 41%.
Silent Sokker Team - Hardcore Superstars Kijany 1:3

54e minuut.
Skrypchyk speelt de bal door. Tuấn Linh heeft problemen om de bal te vangen. Potegea maakt een afschuwelijke overtreding. Potegea krijgt een gele kaart. Tuấn Linh raakt geblesseerd tijdens het duel. Domínguez komt het veld opgelopen. Anh komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun verovert de bal door een tackle van achteren. Kołtun met een sublieme pass. Purcărea rent richting de bal. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez geeft een hoge lob. Majaru kopt de bal weg. Tuấn Linh heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Linh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez geeft een hoge lob. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel. Ergin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
bin Abdul Ghani met een sublieme pass. Vyčíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal speelt de bal door. Tuấn Linh heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Ergin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Ergin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Hardcore Superstars Kijany 2:3

74e minuut.
Lawryszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal begaat een overtreding. Lawryszyn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubisz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbery controleert de bal met de borst. Barbery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Navrátil kopt de bal weg. Skrypchyk geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Navrátil bereikt de bal nog maar net als eerste. Navrátil geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Domínguez de bal onder controle te krijgen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kołtun is nu in balbezit. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kołtun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Abdul Ghani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gomes de Melo springt en kopt de bal. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Vyčíhal rent richting de bal. Vyčíhal probeert naar een medespeler te passen. van der Veen is nu in balbezit. van der Veen geeft een hoge lob. Majaru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tuấn Linh de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Navrátil met een sublieme pass. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun passt de bal in één keer door. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 52%, Hardcore Superstars Kijany 48%.
Silent Sokker Team - Hardcore Superstars Kijany 2:3