Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziesiąta Lublin TKKF Promyk Ciechanów
janusz2 Tactiek vip:D
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vəlimətov met een sublieme pass. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronkowski met een sublieme pass. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bronkowski passt de bal in één keer door. Gaguinho is nu in balbezit. Valavanis begaat een overtreding. Gaguinho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gaguinho kan niet meer verder spelen. Terzoni komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Vəlimətov probeert naar een medespeler te passen. Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele probeert naar een medespeler te passen. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão haalt uit met een fantastische trap. McColligan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 48%, TKKF Promyk Ciechanów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziesiąta Lublin - TKKF Promyk Ciechanów 0:0

53e minuut.
Nichele is nu in balbezit. Nichele geeft de bal voor. Klungelig pakt Camarasa de bal. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez schiet op doel. McColligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Marcinek is nu in balbezit. Marcinek passt de bal zonder na te denken. Brene verovert de bal door een tackle van achteren. Fernando de Souza controleert de bal met de borst. Fernando de Souza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Camarasa kan de bal niet met de borst controleren. Camarasa geeft de bal voor. Terzoni is nu in balbezit. Terzoni schiet op doel. Puziņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - TKKF Promyk Ciechanów 1:0

62e minuut.
Bronkowski onderschept slim de pass. Bronkowski geeft de bal voor. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez schiet op doel. McColligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dziesiąta Lublin - TKKF Promyk Ciechanów 1:1

67e minuut.
Camarasa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monaco met een snelle inworp. Torres Martinez controleert de bal met de borst. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 41%, TKKF Promyk Ciechanów 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dziesiąta Lublin - TKKF Promyk Ciechanów 1:1