Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów Dziesiąta Lublin
vip:D Tactiek janusz2
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 60
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Nichele passt de bal zonder na te denken. Zarifis rent richting de bal. Fragopoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Zarifis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Angloma wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Daar is Monaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragopoulos passt de bal zonder na te denken. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho schiet op doel. Puziņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernando de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fragopoulos zal de hoekschop nemen. Fernando de Souza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Dziesiąta Lublin 0:1

22e minuut.
Brene kopt de bal weg. Daar is Monaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragopoulos speelt de bal door. Zarifis rent richting de bal. Zarifis haalt uit met een fantastische trap. McColligan bokst de bal weg.

24e minuut.
Nichele met een sublieme pass. Zarifis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obrubański. Obrubański krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Woodson is nu in balbezit. Woodson geeft een hoge lob. Brene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vescina is nu in balbezit. Vescina draait met de bal, schiet en ... Puziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 44%, Dziesiąta Lublin 56%.
TKKF Promyk Ciechanów - Dziesiąta Lublin 0:1

47e minuut.
Bronkowski passt de bal zonder na te denken. Nichele heeft problemen om de bal te vangen. Nichele geeft de bal voor. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão draait met de bal, schiet en ... McColligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Woodson passt de bal met de wreef. Nichele rent richting de bal. Nichele geeft de bal voor. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Fernando de Souza passt de bal zonder na te denken. Gaguinho rent richting de bal. Bronkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bronkowski krijgt een gele kaart. Gaguinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gaguinho neemt zijn aanloop. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Brene is nu in balbezit. Brene geeft een hoge lob. Inworp. Vescina met de inworp. Gaguinho geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 55%, Dziesiąta Lublin 45%.
TKKF Promyk Ciechanów - Dziesiąta Lublin 0:1