Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziesiąta Lublin Alko Bambry
janusz2 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 66.8
solid Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen brilliant


3e minuut.
Güvez met een sublieme pass. López Marcos rent richting de bal. López Marcos geeft een lange en hoge pass. Camarasa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Hoecke krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Camarasa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güvez met een snelle inworp. López Marcos geeft een lange en hoge pass. Paroubek kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Durczok passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kubełek de bal. Kubełek passt de bal met de wreef. Coomans rent richting de bal. Coomans draait met de bal, schiet en ... McColligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Coomans kopt de bal weg. Van Hoecke probeert de bal aan de voet te houden. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Van Hoecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoecke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kubełek rent richting de bal. Kubełek passt de bal met de wreef. Van Hoecke rent richting de bal. Van Hoecke draait met de bal, schiet en ... McColligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - Alko Bambry 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 53%, Alko Bambry 47%.
Dziesiąta Lublin - Alko Bambry 0:1

81e minuut.
Paroubek kopt de bal weg. Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Vescina geeft de bal voor. Fernando de Souza springt en kopt de bal. Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 40%, Alko Bambry 60%.
Dziesiąta Lublin - Alko Bambry 0:1