Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alko Bambry Dziesiąta Lublin
442 Tactiek janusz2
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Răileanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vescina met de inworp. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Baronti passt de bal zonder na te denken. Daar is Bratianu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Letão. Letão krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu geeft een hoge lob. Real heeft problemen om de bal te vangen. Fernando de Souza rent richting de bal. Fernando de Souza draait met de bal, schiet en ... Kucáb bokst de bal weg.

23e minuut.
Bratianu geeft een hoge lob. Răileanu rent richting de bal. Fernando de Souza onderschept slim de pass. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Vescina geeft een lange en hoge pass. Răileanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernando de Souza. Răileanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Răileanu kan niet meer verder spelen. Santon komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Dobosiewicz speelt de bal door. Baronti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronti geeft de bal voor. Fernando de Souza maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Dziesiąta Lublin 0:1

34e minuut.
Visegrádi onderschept slim de pass. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 66%, Dziesiąta Lublin 34%.
Alko Bambry - Dziesiąta Lublin 0:1

47e minuut.
Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kucab. Bratianu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vescina met een snel genomen vrije trap. Fernando de Souza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Baronti geeft een hoge lob. Fernando de Souza kopt de bal weg. Bratianu probeert naar een medespeler te passen. Vescina is nu in balbezit. Vescina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi speelt de bal door. Baronti probeert de bal met de borst te controleren. Baronti geeft een lange en hoge pass. Fernando de Souza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vescina passt de bal zonder na te denken. Gaguinho is nu in balbezit. Kucab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaguinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vescina wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Kucab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vescina probeert naar een medespeler te passen. Gaguinho met een sublieme pass. Fernando de Souza is nu in balbezit. Fernando de Souza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kucáb trapt de bal weg van het doel. Vescina kopt de bal weg. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu passt de bal met de wreef. Santon onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 64%, Dziesiąta Lublin 36%.
Alko Bambry - Dziesiąta Lublin 0:1