Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. Hardcore Superstars Kijany
Adziu 25.12.2021 Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 57.7
outstanding Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Szpakowski probeert naar een medespeler te passen. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski geeft een lange en hoge pass. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan schiet op doel. Ergin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Szpakowski de bal. Szpakowski probeert naar een medespeler te passen. Kubisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan schiet op doel. Ergin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 2:0

6e minuut.
Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski passt de bal in één keer door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 3:0

8e minuut.
Kalita is nu in balbezit. Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klonowski passt de bal met de wreef. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Gevorgyan passt de bal met de wreef. Szpakowski geeft de bal voor. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Ergin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 4:0

23e minuut.
Daar is Puggioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puggioni probeert naar een medespeler te passen. Purcărea rent richting de bal. Purcărea geeft een hoge lob. Gomes de Melo maakt een snoekduik en kopt de bal. Šunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Navrátil rent richting de bal. Szpakowski is nu in balbezit. Szpakowski geeft de bal voor. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 5:0

29e minuut.
Puggioni passt de bal met de wreef. Purcărea rent richting de bal. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel. Šunjić bokst de bal weg.

37e minuut.
Eplik verovert de bal door een tackle van achteren. Eplik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomes de Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lawryszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawryszyn passt de bal in één keer door. Barbery is nu in balbezit. Barbery schiet op doel. Šunjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 43%, Hardcore Superstars Kijany 57%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 5:0

47e minuut.
Lawryszyn passt de bal in één keer door. Puggioni rent richting de bal. Puggioni geeft de bal voor. Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski probeert naar een medespeler te passen. Kalita rent richting de bal. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Ergin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 6:0

53e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár geeft de bal voor. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea geeft een lange en hoge pass. Barbery maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Morariu probeert naar een medespeler te passen. Klonowski rent richting de bal. Klonowski passt de bal zonder na te denken. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap. Ergin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Szpakowski rent richting de bal. Potegea is nu in balbezit. Szpakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szpakowski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kononowicz komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz met een sublieme pass. Kalita is nu in balbezit. Kalita haalt uit met een fantastische trap. Ergin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 7:0

74e minuut.
Morariu verovert de bal door een tackle van achteren. Kononowicz speelt de bal door. Kalita rent richting de bal. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan schiet op doel. Ergin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Buitenspel voor Barbery. Goede buitenspelval van de verdediging. Dąbek komt het veld opgelopen. Pabiański komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Robakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcărea rent richting de bal. Robakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Robakiewicz geeft een hoge lob. Gevorgyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 49%, Hardcore Superstars Kijany 51%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Hardcore Superstars Kijany 8:0