Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silent Sokker Team The Reds Chrzanów
4-3-6 Tactiek 4-1-3-2
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Martínez Bartolomé rent richting de bal. Martínez Bartolomé passt de bal zonder na te denken. Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż geeft een hoge lob. Tuấn Linh krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Odrwąż kopt de bal weg. Neagu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saracco. Neagu raakt geblesseerd tijdens het duel. Odrwąż komt bij de bal en schiet. Colsa Albendea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Saracco de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Venturato speelt de bal door. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brion raakt geblesseerd tijdens het duel. Brion kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Peszko geeft een lange en hoge pass. Zəfərov kopt de bal weg. Jastrzębski geeft een hoge lob. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Saracco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odrwąż met de inworp. Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Putiray met een sublieme pass. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak passt de bal zonder na te denken. Venturato bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturato geeft een hoge lob. Csák bokst de bal weg. Paliouras bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brion rent richting de bal. Zeqo is nu in balbezit. Paliouras onderschept slim de pass. Paliouras probeert naar een medespeler te passen. Putiray geeft de bal voor. Csák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - The Reds Chrzanów 0:1

31e minuut.
Vardas geeft een lange en hoge pass. Balak kopt de bal weg. Zəfərov is nu in balbezit. Brion onderschept slim de pass. Venturato geeft een hoge lob. Paal! Csák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Paliouras de bal. Paliouras schiet op doel. Csák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - The Reds Chrzanów 0:2

40e minuut.
Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż geeft de bal voor. Daar is Saracco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 41%, The Reds Chrzanów 59%.
Silent Sokker Team - The Reds Chrzanów 0:2

46e minuut.
Pailamilla komt het veld opgelopen. Dhulst komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dhulst rent richting de bal. Dhulst passt de bal zonder na te denken. Odrwąż is nu in balbezit. Odrwąż geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh springt en kopt de bal. Colsa Albendea bokst de bal weg.

53e minuut.
Peszko geeft een hoge lob. Zəfərov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Venturato neemt de hoekschop. Brion springt en kopt de bal. Csák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Paliouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paliouras is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brion legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Csák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - The Reds Chrzanów 0:3

64e minuut.
Odrwąż bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż passt de bal zonder na te denken. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - The Reds Chrzanów 1:3

72e minuut.
Liigmets bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Venturato zal de hoekschop nemen. Peszko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Odrwąż schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Peszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Paolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Venturato rent richting de bal. Venturato geeft een lange en hoge pass. Brion krijgt zijn hoofd ertegen. Csák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ojassoo is nu in balbezit. Ojassoo geeft de bal voor. Odrwąż kopt de bal weg. Putiray controleert de bal met de borst. Martínez Bartolomé geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 41%, The Reds Chrzanów 59%.
Silent Sokker Team - The Reds Chrzanów 1:3