Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów KKS LECH- POZNAŃ
vip:D Tactiek jebać pis
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 60.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Brasão kopt de bal weg. Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele met een sublieme pass. Brasão is nu in balbezit. Brasão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele passt de bal in één keer door. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - KKS LECH- POZNAŃ 1:0

18e minuut.
Monaco passt de bal zonder na te denken. Nichele rent richting de bal. Nichele geeft de bal voor. Torres Martinez kopt de bal weg. Brasão rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tobin geeft de bal voor. Adilov kopt de bal weg. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski schiet op doel. Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKKF Promyk Ciechanów - KKS LECH- POZNAŃ 1:1

27e minuut.
Woodson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin passt de bal zonder na te denken. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woodson krijgt een gele kaart. Tobin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaskot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adilov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Prodanov met een sublieme pass. Tobin is nu in balbezit. Tobin speelt de bal door. Daar is Adilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Puziņš met een sublieme pass. Jaskot kopt de bal weg. Klungelig pakt Brene de bal. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski schiet op doel. Puziņš bokst de bal weg.

45e minuut.
Woodson geeft de bal voor. Prodanov geeft een lange en hoge pass. Tobin is nu in balbezit. Tobin geeft een hoge lob. Grzybowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 66%, KKS LECH- POZNAŃ 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TKKF Promyk Ciechanów - KKS LECH- POZNAŃ 1:1

47e minuut.
Brene rent richting de bal. Consani onderschept slim de pass. Consani probeert naar een medespeler te passen. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bronkowski geeft een lange en hoge pass. Consani is nu in balbezit. Consani speelt de bal door. Grzybowski is nu in balbezit. Grzybowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Felgas de bal. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski schiet op doel. Puziņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Woodson met een snelle inworp. Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin met een sublieme pass. Adilov rent richting de bal. Adilov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin geeft een lange en hoge pass. Valavanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adilov is nu in balbezit. Adilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nizzola komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bronkowski is nu in balbezit. Bronkowski passt de bal in één keer door. Brasão rent richting de bal. Brasão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - KKS LECH- POZNAŃ 2:1

82e minuut.
Inworp. Gallina komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Nizzola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodson. Nizzola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaskot zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nizzola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Valavanis de bal. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bronkowski geeft een hoge lob. Brasão rent richting de bal. Prodanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prodanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 74%, KKS LECH- POZNAŃ 26%.
TKKF Promyk Ciechanów - KKS LECH- POZNAŃ 2:1