Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. Dziesiąta Lublin
Adziu 25.12.2021 Tactiek janusz2
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 55.5
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen redelijk


1e minuut.
Eplik rent richting de bal. Eplik passt de bal zonder na te denken. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz geeft een hoge lob. Kmiecik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
McColligan met een sublieme pass. Dąbek kopt de bal weg. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Robakiewicz rent richting de bal. Robakiewicz speelt de bal door. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Dziesiąta Lublin 1:0

16e minuut.
Gevorgyan rent richting de bal. Dobosiewicz begaat een overtreding. Gevorgyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Robakiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gevorgyan springt en kopt de bal. McColligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Marcinek met een sublieme pass. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu probeert naar een medespeler te passen. Fernando de Souza rent richting de bal. Fernando de Souza schiet op doel. Šunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 44%, Dziesiąta Lublin 56%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Dziesiąta Lublin 1:0

55e minuut.
Chonov geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fernando de Souza stond buitenspel. Dąbek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Twarkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klonowski is nu in balbezit. Marcinek begaat een overtreding. Marcinek krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Diago komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Chochołek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bratianu is nu in balbezit. Vescina is nu in balbezit. Baronti met een sublieme pass. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Inworp. Szpakowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Vescina passt de bal met de wreef. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek met een sublieme pass. Gevorgyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan draait met de bal, schiet en ... McColligan bokst de bal weg.

82e minuut.
Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan passt de bal met de wreef. Szpakowski is nu in balbezit. Szpakowski geeft de bal voor. Gevorgyan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 39%, Dziesiąta Lublin 61%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Dziesiąta Lublin 1:0