Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alko Bambry Hardcore Superstars Kijany
442 Tactiek 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Kucab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucab passt de bal met de wreef. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een hoge lob. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Daar is Navrátil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dhur is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sedef ... Strafschop! Sedef is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dhur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Letão legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 1:0

10e minuut.
Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo passt de bal met de wreef. Potegea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lawryszyn is nu in balbezit. Lawryszyn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Lawryszyn kopt de bal weg. Daar is Gomes de Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Răileanu ... Strafschop! Gomes de Melo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gomes de Melo neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Barbery kopt de bal weg. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun begaat een overtreding. Kołtun krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kołtun passt de bal met de wreef. Lawryszyn is nu in balbezit. Lawryszyn probeert naar een medespeler te passen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Letão heeft problemen om de bal te vangen. Lawryszyn geeft de bal voor. Real is nu in balbezit. Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 1:1

20e minuut.
Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo passt de bal in één keer door. Barbery is nu in balbezit. Barbery schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 1:2

23e minuut.
Potegea geeft een lange en hoge pass. Barbery is nu in balbezit. Real maakt een afschuwelijke overtreding. Real krijgt een gele kaart. Barbery is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lawryszyn komt bij de bal en schiet. Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 1:3

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kucáb trapt de bal weg van het doel. Dhur is nu in balbezit. Dhur geeft een hoge lob. Papík is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 2:3

29e minuut.
Krupa onderschept slim de pass. Krupa probeert naar een medespeler te passen. Dhur rent richting de bal. Dhur draait met de bal, schiet en ... De Coninck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 3:3

35e minuut.
Purcărea speelt de bal door. Gomes de Melo controleert de bal met de borst. Barbery is nu in balbezit. Barbery schiet op doel. Kucáb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gomes de Melo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 3:4

41e minuut.
Lawryszyn kopt de bal weg. Kucab is nu in balbezit. Barbery begaat een overtreding. Barbery krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 72%, Hardcore Superstars Kijany 28%.
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 3:4

48e minuut.
Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea passt de bal met de wreef. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 3:5

51e minuut.
Real geeft een hoge lob. Navrátil kopt de bal weg. Letão probeert naar een medespeler te passen. Dhur rent richting de bal. Dhur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Lawryszyn onderschept slim de pass. Lawryszyn passt de bal in één keer door. Purcărea met een sublieme pass. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Papík passt de bal zonder na te denken. Myrup is nu in balbezit. Kádár tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kádár krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Navrátil kopt de bal weg. Lawryszyn probeert de bal aan de voet te houden. Lawryszyn geeft een hoge lob. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa passt de bal met de wreef. Dhur is nu in balbezit. Dhur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 4:5

73e minuut.
Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Barbery rent richting de bal. Barbery passt de bal met de wreef. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Gomes de Melo krijgt zijn hoofd ertegen. Kucáb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Răileanu geeft een lange en hoge pass. Dhur is nu in balbezit. Potegea geeft een lange en hoge pass. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... Kucáb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Barbery draait met de bal, schiet en ... Kucáb probeert naar een medespeler te passen. Lawryszyn kopt de bal weg. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ... Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 4:6

87e minuut.
Kucab rent richting de bal. Lawryszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Lawryszyn passt de bal zonder na te denken. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lawryszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawryszyn passt de bal in één keer door. Barbery is nu in balbezit. Barbery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 61%, Hardcore Superstars Kijany 39%.
Alko Bambry - Hardcore Superstars Kijany 4:7