Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcore Superstars Kijany Alko Bambry
4-1-3-2 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 51.8
uitmuntend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Potegea met een sublieme pass. Myrup is nu in balbezit. Myrup met een sublieme pass. Papík bereikt de bal nog maar net als eerste. Papík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lawryszyn rent richting de bal. Lawryszyn passt de bal met de wreef. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea geeft de bal voor. Gomes de Melo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Real geeft een hoge lob. Klungelig pakt Visegrádi de bal. Kołtun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołtun krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Navrátil geeft de bal voor. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een hoge lob. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Alko Bambry 1:0

18e minuut.
Papík is nu in balbezit. Purcărea geeft een hoge lob. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Alko Bambry 2:0

22e minuut.
Kucab is nu in balbezit. Kołtun met een sublieme pass. Purcărea speelt de bal door. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel. Kucáb bokst de bal weg.

32e minuut.
Dhur controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kubisz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kucab heeft problemen om de bal te vangen. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Letão heeft problemen om de bal te vangen. Potegea bereikt de bal nog maar net als eerste. Potegea passt de bal zonder na te denken. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lawryszyn met een sublieme pass. Klungelig pakt Purcărea de bal. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Barbery rent richting de bal. Barbery draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 35%, Alko Bambry 65%.
Hardcore Superstars Kijany - Alko Bambry 2:0

53e minuut.
Dhur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potegea geeft de bal voor. Gomes de Melo kopt de bal weg. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Alko Bambry 3:0

54e minuut.
Lawryszyn speelt de bal door. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ... Kucáb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Real kopt de bal weg. Kucab heeft problemen om de bal te vangen. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Alko Bambry 4:0

68e minuut.
Navrátil rent richting de bal. Navrátil geeft een hoge lob. Potegea probeert de bal aan de voet te houden. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur draait met de bal, schiet en ... Ergin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kołtun geeft een lange en hoge pass. Daar is Real, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbery speelt de bal door. Gomes de Melo is nu in balbezit. Gomes de Melo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - Alko Bambry 5:0

84e minuut.
Real geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcărea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potegea kan de bal niet met de borst controleren. Potegea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. Kádár geeft de bal voor. Myrup rent richting de bal. Myrup haalt uit met een fantastische trap. Ergin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 38%, Alko Bambry 62%.
Hardcore Superstars Kijany - Alko Bambry 5:0