Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Reds Chrzanów TKKF Promyk Ciechanów
4-1-3-2 Tactiek vip:D
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gago rent richting de bal. Gago speelt de bal door. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko geeft de bal voor. Brion maakt een snoekduik en kopt de bal. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Brasão is nu in balbezit. Brasão met een sublieme pass. Saracco is nu in balbezit. Torres Martinez onderschept slim de pass. Torres Martinez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bartkowiak onderschept slim de pass. Bronkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nichele probeert naar een medespeler te passen. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - TKKF Promyk Ciechanów 0:1

17e minuut.
Bartkowiak geeft een hoge lob. Inworp. Nichele met de inworp. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Putiray geeft een hoge lob. Venturato rent richting de bal. Venturato geeft de bal voor. Gago maakt een snoekduik en kopt de bal. Puziņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - TKKF Promyk Ciechanów 1:1

29e minuut.
Torres Martinez is nu in balbezit. Balak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torres Martinez raakt geblesseerd tijdens het duel. Monaco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Nichele rent richting de bal. Nichele passt de bal in één keer door. Monaco speelt de bal door. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodson geeft een hoge lob. Brion speelt de bal door. Klungelig pakt Gago de bal. Gago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - TKKF Promyk Ciechanów 2:1

37e minuut.
Saracco probeert naar een medespeler te passen. Putiray probeert de bal aan de voet te houden. Bronkowski probeert naar een medespeler te passen. Brasão is nu in balbezit. Brasão schiet op doel. Colsa Albendea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ojassoo met een sublieme pass. Peszko rent richting de bal. Torres Martinez begaat een overtreding. Torres Martinez krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vəlimətov speelt de bal door. Nichele is nu in balbezit. Nichele passt de bal zonder na te denken. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Saracco probeert de bal met de borst te controleren. Torres Martinez onderschept slim de pass. Torres Martinez probeert naar een medespeler te passen. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Monaco passt de bal in één keer door. Putiray probeert naar een medespeler te passen. Venturato is nu in balbezit. Venturato geeft de bal voor. Gago maakt een snoekduik en kopt de bal. Puziņš bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 54%, TKKF Promyk Ciechanów 46%.
The Reds Chrzanów - TKKF Promyk Ciechanów 2:1

47e minuut.
Di Paolo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Paolo passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nichele met een snelle inworp. Bronkowski speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Woodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion onderschept slim de pass. Brion passt de bal zonder na te denken. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bronkowski met de inworp. Nichele is nu in balbezit. Nichele passt de bal zonder na te denken. Torres Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Colsa Albendea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - TKKF Promyk Ciechanów 2:2

60e minuut.
Bronkowski met een snelle inworp. Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torres Martinez de bal. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - TKKF Promyk Ciechanów 2:3

64e minuut.
Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowiak rent richting de bal. Brasão verovert de bal door een tackle van achteren. Brasão draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - TKKF Promyk Ciechanów 2:4

71e minuut.
Saracco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Monaco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Woodson geeft de bal voor. Di Paolo kopt de bal weg. Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele geeft de bal voor. Brasão krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 50%, TKKF Promyk Ciechanów 50%.
The Reds Chrzanów - TKKF Promyk Ciechanów 2:4