Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów The Reds Chrzanów
vip:D Tactiek 4-1-3-2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Putiray zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alcázar krijgt zijn hoofd ertegen. Puziņš bokst de bal weg.

9e minuut.
Brene probeert naar een medespeler te passen. Nichele is nu in balbezit. Nichele speelt de bal door. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Torres Martinez rent richting de bal. Witowski onderschept slim de pass. Witowski met een sublieme pass. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko passt de bal in één keer door. Daar is Brene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brion verovert de bal door een tackle van achteren. Brion speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gaggiano probeert de bal aan de voet te houden. Woodson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balak zal de hoekschop nemen. Brion krijgt zijn hoofd ertegen. Puziņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Brasão de bal onder controle te krijgen. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak probeert naar een medespeler te passen. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Woodson rent richting de bal. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Brion krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - The Reds Chrzanów 0:1

38e minuut.
Peszko rent richting de bal. Peszko met een sublieme pass. Brion rent richting de bal. Brion haalt uit met een fantastische trap. Puziņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - The Reds Chrzanów 0:2

40e minuut.
Putiray probeert de bal aan de voet te houden. Torres Martinez rent richting de bal. Putiray maakt een afschuwelijke overtreding. Torres Martinez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Torres Martinez kan niet meer verder spelen. Zarifis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 55%, The Reds Chrzanów 45%.
TKKF Promyk Ciechanów - The Reds Chrzanów 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Bronkowski de bal. Bronkowski speelt de bal door. Monaco probeert naar een medespeler te passen. Zarifis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monaco met een snelle inworp. Felgas controleert de bal met de borst. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Balak rent richting de bal. Balak passt de bal in één keer door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Alcázar is nu in balbezit. Alcázar met een sublieme pass. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - The Reds Chrzanów 0:3

67e minuut.
Klungelig pakt Balak de bal. Balak probeert naar een medespeler te passen. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - The Reds Chrzanów 0:4

67e minuut.
Gago komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Back geeft een lange en hoge pass. Putiray kopt de bal weg. Daar is Vəlimətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko met een sublieme pass. Gago is nu in balbezit. Gago draait met de bal, schiet en ... Puziņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - The Reds Chrzanów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 57%, The Reds Chrzanów 43%.
TKKF Promyk Ciechanów - The Reds Chrzanów 0:5