Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Reds Chrzanów Dziesiąta Lublin
4-1-3-2 Tactiek janusz2
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Balak passt de bal met de wreef. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko heeft problemen om de bal te vangen. Peszko geeft een lange en hoge pass. Alcázar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Vescina passt de bal met de wreef. Blangev probeert naar een medespeler te passen. Witowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho onderschept slim de pass. Gaguinho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Balak speelt de bal door. Peszko rent richting de bal. Peszko geeft een hoge lob. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel. McColligan bokst de bal weg. Brion rent richting de bal. Brion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Dziesiąta Lublin 1:0

17e minuut.
Blangev geeft een hoge lob. Witowski heeft problemen om de bal te vangen. Fernando de Souza rent richting de bal. Fernando de Souza haalt uit met een fantastische trap. Colsa Albendea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - Dziesiąta Lublin 1:1

20e minuut.
Buitenspel voor Alcázar. Goede buitenspelval van de verdediging. Chonov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fernando de Souza kopt de bal weg. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Witowski is nu in balbezit. Witowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blangev met de inworp. Gaguinho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Peszko rent richting de bal. Peszko passt de bal met de wreef. Brion is nu in balbezit. Brion haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Vescina met een snelle inworp. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho geeft een hoge lob. Fernando de Souza maakt een snoekduik en kopt de bal. Colsa Albendea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Witowski passt de bal zonder na te denken. Peszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Peszko probeert naar een medespeler te passen. Brion is nu in balbezit. Brion schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 56%, Dziesiąta Lublin 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Reds Chrzanów - Dziesiąta Lublin 1:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gago komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Venturato is nu in balbezit. Venturato geeft de bal voor. Obrubański kopt de bal weg. Putiray rent richting de bal. Putiray geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Venturato rent richting de bal. Camarasa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Venturato. Venturato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 48%, Dziesiąta Lublin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Reds Chrzanów - Dziesiąta Lublin 1:1