Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcore Superstars Kijany KKS LECH- POZNAŃ
4-1-3-2 Tactiek jebać pis
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Tobin geeft een hoge lob. Klivys heeft problemen om de bal te vangen. Grzybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - KKS LECH- POZNAŃ 0:1

3e minuut.
Kołtun met een sublieme pass. Bertoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawryszyn rent richting de bal. Lawryszyn draait met de bal, schiet en ... Aletorowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hardcore Superstars Kijany - KKS LECH- POZNAŃ 1:1

14e minuut.
Klivys verovert de bal door een tackle van achteren. Consani is nu in balbezit. Consani passt de bal in één keer door. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Bertoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachón. Nachón krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Lawryszyn passt de bal in één keer door. Tysiąc verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. Aletorowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - KKS LECH- POZNAŃ 2:1

32e minuut.
Navrátil rent richting de bal. Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot passt de bal met de wreef. Adilov is nu in balbezit. Adilov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De Coninck probeert naar een medespeler te passen. Urtizberea is nu in balbezit. Urtizberea passt de bal in één keer door. Adilov is nu in balbezit. Adilov draait met de bal, schiet en ... De Coninck bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 66%, KKS LECH- POZNAŃ 34%.
Hardcore Superstars Kijany - KKS LECH- POZNAŃ 2:1

50e minuut.
Tysiąc geeft de bal voor. Consani rent richting de bal. Consani passt de bal met de wreef. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trawka verovert de bal door een tackle van achteren. Tysiąc bereikt de bal nog maar net als eerste. Tysiąc geeft een hoge lob. Grzybowski rent richting de bal. Daar is Grzybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Consani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Adilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskot rent richting de bal. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hardcore Superstars Kijany - KKS LECH- POZNAŃ 2:2

77e minuut.
Inworp. Nizzola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 65%, KKS LECH- POZNAŃ 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hardcore Superstars Kijany - KKS LECH- POZNAŃ 2:2