Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alko Bambry Silent Sokker Team
442 Tactiek 2
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Krupa de bal onder controle te krijgen. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru is nu in balbezit. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Silent Sokker Team 0:1

9e minuut.
Anh onderschept slim de pass. Dhur onderschept slim de pass. Dhur heeft problemen om de bal te vangen. Dhur schiet op doel. bin Abdul Ghani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alko Bambry - Silent Sokker Team 1:1

21e minuut.
Daar is van der Veen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Veen passt de bal zonder na te denken. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ... Kucáb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Silent Sokker Team 1:2

26e minuut.
Vardas geeft de bal voor. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh passt de bal in één keer door. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Kucáb bokst de bal weg. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Silent Sokker Team 1:3

33e minuut.
Sierściuch kopt de bal weg. Kucab rent richting de bal. Vyčíhal onderschept slim de pass. Vyčíhal geeft een lange en hoge pass. Tuấn Linh maakt een snoekduik en kopt de bal. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Anh geeft een lange en hoge pass. Murphy probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pailamilla zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 67%, Silent Sokker Team 33%.
Alko Bambry - Silent Sokker Team 1:3

46e minuut.
Dhulst komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sierściuch heeft problemen om de bal te vangen. Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Majaru is nu in balbezit. Majaru draait met de bal, schiet en ... Kucáb maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Veen onderschept slim de pass. van der Veen geeft een lange en hoge pass. Murphy springt en kopt de bal. Kucáb werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardas verovert de bal door een tackle van achteren. Vardas geeft een hoge lob. Majaru krijgt zijn hoofd ertegen. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
van der Veen kopt de bal weg. Lungu heeft problemen om de bal te vangen. Dhulst met een sublieme pass. Murphy is nu in balbezit. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Krupa is nu in balbezit. Vyčíhal verovert de bal door een tackle van achteren. Vyčíhal met een sublieme pass. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel. Kucáb bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van der Veen neemt de hoekschop. Murphy maakt een snoekduik en kopt de bal. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Vyčíhal geeft een hoge lob. Murphy kopt de bal weg. Majaru rent richting de bal. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dhulst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majaru rent richting de bal. Murphy is nu in balbezit. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Kucáb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Vardas geeft de bal voor. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh met een sublieme pass. Murphy rent richting de bal. Murphy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Kucab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyčíhal is nu in balbezit. Vyčíhal passt de bal zonder na te denken. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru schiet op doel. Kucáb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Lungu rent richting de bal. Lungu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhulst met de inworp. Vyčíhal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
van der Veen rent richting de bal. van der Veen passt de bal zonder na te denken. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru draait met de bal, schiet en ... Kucáb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Krupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Veen met een sublieme pass. Majaru is nu in balbezit. Majaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - Silent Sokker Team 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 72%, Silent Sokker Team 28%.
Alko Bambry - Silent Sokker Team 1:4