Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów Barcelonka Grodzisk Wlkp.
vip:D Tactiek Adrian 05,01,22
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 64.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Felgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan geeft een hoge lob. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lasocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Robakiewicz komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szpakowski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gevorgyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:1

29e minuut.
Vəlimətov met een sublieme pass. Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele passt de bal in één keer door. Brasão rent richting de bal. Brasão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šunjić trapt de bal weg van het doel. Monaco probeert naar een medespeler te passen. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vəlimətov rent richting de bal. Vəlimətov passt de bal in één keer door. Nichele is nu in balbezit. Nichele geeft een hoge lob. Torres Martinez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Brene raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaggiano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 54%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 46%.
TKKF Promyk Ciechanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:1

49e minuut.
Nichele rent richting de bal. Adurowicz speelt de bal door. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão onderschept slim de pass. Brasão draait met de bal, schiet en ... Šunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Klonowski met een snelle inworp. Woodson rent richting de bal. Gevorgyan onderschept slim de pass. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klonowski geeft een lange en hoge pass. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəlimətov verovert de bal door een tackle van achteren. Vəlimətov geeft de bal voor. Morariu geeft de bal voor. Puziņš bokst de bal weg.

66e minuut.
Robakiewicz rent richting de bal. Woodson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Robakiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gevorgyan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Puziņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:2

70e minuut.
Woodson passt de bal met de wreef. Nichele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichele passt de bal met de wreef. Daar is Brasão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chochołek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Robakiewicz is nu in balbezit. Robakiewicz passt de bal met de wreef. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan schiet op doel. Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:3

80e minuut.
Klungelig pakt Brasão de bal. Bronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronkowski geeft een hoge lob. Torres Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Woodson speelt de bal door. Nichele is nu in balbezit. Nichele met een sublieme pass. Brasão rent richting de bal. Brasão schiet op doel. Šunjić bokst de bal weg.

89e minuut.
Diago is nu in balbezit. Diago passt de bal met de wreef. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan haalt uit met een fantastische trap. Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 58%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 42%.
TKKF Promyk Ciechanów - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:3