Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Reds Chrzanów Hardcore Superstars Kijany
4-1-3-2 Tactiek 4-1-3-2
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 61
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Colsa Albendea speelt de bal door. Potegea speelt de bal door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Barbery maakt een snoekduik en kopt de bal. Colsa Albendea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lawryszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawryszyn speelt de bal door. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Gomes de Melo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Putiray passt de bal in één keer door. Brion rent richting de bal. Daar is Brion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brion haalt uit met een fantastische trap. De Coninck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 1:0

29e minuut.
Balak passt de bal in één keer door. Putiray is nu in balbezit. Putiray passt de bal in één keer door. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bartkowiak passt de bal zonder na te denken. Putiray rent richting de bal. Putiray geeft een lange en hoge pass. Alcázar rent richting de bal. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De Coninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sedef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 2:0

39e minuut.
Kádár rent richting de bal. Venturato verovert de bal door een tackle van achteren. Potegea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potegea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 51%, Hardcore Superstars Kijany 49%.
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 2:0

49e minuut.
Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo schiet op doel. Colsa Albendea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 2:1

54e minuut.
Venturato geeft een hoge lob. Peszko geeft een hoge lob. Sedef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Kádár kan de bal niet met de borst controleren. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea passt de bal met de wreef. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 2:2

62e minuut.
Back probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun passt de bal in één keer door. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel. Colsa Albendea bokst de bal weg. Bartkowiak kopt de bal weg. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea geeft de bal voor. Klungelig pakt Barbery de bal. Barbery draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Gago komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bartkowiak geeft de bal voor. Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De Coninck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 3:2

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Putiray geeft een lange en hoge pass. Gago maakt een snoekduik en kopt de bal. De Coninck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 4:2

77e minuut.
Balak rent richting de bal. Putiray is nu in balbezit. Putiray probeert naar een medespeler te passen. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Balak passt de bal met de wreef. Venturato is nu in balbezit. Venturato met een sublieme pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De Coninck bokst de bal weg.

81e minuut.
Putiray probeert naar een medespeler te passen. Venturato rent richting de bal. Potegea begaat een overtreding. Potegea krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
De Coninck met een harde bal richting middenveld. Navrátil met een sublieme pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 5:2

84e minuut.
Kołtun passt de bal zonder na te denken. Lawryszyn met een sublieme pass. Barbery rent richting de bal. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. Colsa Albendea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Venturato bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturato geeft een lange en hoge pass. Peszko springt en kopt de bal. Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Reds Chrzanów 48%, Hardcore Superstars Kijany 52%.
The Reds Chrzanów - Hardcore Superstars Kijany 6:2