Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hardcore Superstars Kijany The Reds Chrzanów
4-1-3-2 Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten formidable
good Passen very good
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Alcázar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urtizberea de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Venturato zal de hoekschop nemen. Brion krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - The Reds Chrzanów 0:1

28e minuut.
De Coninck speelt de bal door. Tognetto kopt de bal weg. Gomes de Melo is nu in balbezit. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hardcore Superstars Kijany - The Reds Chrzanów 1:1

30e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Saracco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gomes de Melo. Gomes de Melo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Purcărea rent richting de bal. Purcărea passt de bal zonder na te denken. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Balak de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colsa Albendea bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kołtun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gomes de Melo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tognetto met een snelle inworp. Putiray met een sublieme pass. Alcázar rent richting de bal. Alcázar draait met de bal, schiet en ... De Coninck bokst de bal weg. Brion rent richting de bal. Brion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - The Reds Chrzanów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 59%, The Reds Chrzanów 41%.
Hardcore Superstars Kijany - The Reds Chrzanów 1:2

46e minuut.
Venturato met de inworp. Putiray is nu in balbezit. Putiray passt de bal zonder na te denken. Venturato heeft problemen om de bal te vangen. Venturato geeft een hoge lob. De Coninck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Peszko geeft een hoge lob. Kádár verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Venturato zal de hoekschop nemen. Brion krijgt zijn hoofd ertegen. De Coninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Putiray onderschept slim de pass. Putiray passt de bal met de wreef. Venturato bereikt de bal nog maar net als eerste. Venturato geeft een hoge lob. Alcázar springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gago komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gomes de Melo probeert naar een medespeler te passen. Peszko speelt de bal door. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - The Reds Chrzanów 1:3

68e minuut.
Peszko kopt de bal weg. Klungelig pakt Urtizberea de bal. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel. De Coninck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - The Reds Chrzanów 1:4

69e minuut.
Lawryszyn probeert naar een medespeler te passen. Saracco verovert de bal door een tackle van achteren. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ... Colsa Albendea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ojassoo verovert de bal door een tackle van achteren. Balak speelt de bal door. Venturato is nu in balbezit. Venturato geeft een lange en hoge pass. Alcázar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Putiray onderschept slim de pass. Putiray met een sublieme pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hardcore Superstars Kijany - The Reds Chrzanów 1:5

86e minuut.
Sedef speelt de bal door. Tognetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tognetto met een sublieme pass. Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Colsa Albendea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hardcore Superstars Kijany 57%, The Reds Chrzanów 43%.
Hardcore Superstars Kijany - The Reds Chrzanów 1:5