Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. Silent Sokker Team
Adrian 05,01,22 Tactiek 2
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
63.2 gemiddelde waardering 63.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Dhulst rent richting de bal. Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Bartolomé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Bartolomé krijgt een gele kaart.

6e minuut.
van der Veen rent richting de bal. van der Veen geeft de bal voor. Daar is Majaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Silent Sokker Team 0:1

9e minuut.
Eplik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martínez Bartolomé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van der Veen geeft een lange en hoge pass. Murphy krijgt zijn hoofd ertegen. Šunjić bokst de bal weg.

19e minuut.
Robakiewicz speelt de bal door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik passt de bal in één keer door. Diago rent richting de bal. Diago draait met de bal, schiet en ... bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vardas de bal. Diago is nu in balbezit. Diago schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski geeft een lange en hoge pass. Diago rent richting de bal. Diago schiet op doel. bin Abdul Ghani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Szpakowski rent richting de bal. Szpakowski geeft een hoge lob. Diago kopt de bal weg. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 61%, Silent Sokker Team 39%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Silent Sokker Team 0:1

46e minuut.
Adurowicz probeert naar een medespeler te passen. Morariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru schiet op doel. Šunjić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Eplik onderschept slim de pass. Eplik passt de bal zonder na te denken. Dhulst geeft de bal voor. van der Veen geeft de bal voor. Tuấn Linh krijgt zijn hoofd ertegen. Šunjić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
van der Veen geeft de bal voor. Robakiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Eplik is nu in balbezit. Majaru verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Robakiewicz kopt de bal weg. Vyčíhal speelt de bal door. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Silent Sokker Team 0:2

61e minuut.
Jastrzębski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dąbek speelt de bal door. Jastrzębski is nu in balbezit. Gevorgyan onderschept slim de pass. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan schiet op doel. bin Abdul Ghani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Silent Sokker Team 1:2

65e minuut.
Chochołek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tuấn Linh kopt de bal weg. van der Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Veen speelt de bal door. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vyčíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal geeft de bal voor. Morariu kopt de bal weg. Tuấn Linh is nu in balbezit. Tuấn Linh draait met de bal, schiet en ... Šunjić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adurowicz speelt de bal door. Vyčíhal rent richting de bal. Vyčíhal geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuấn Linh de bal. Tuấn Linh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Silent Sokker Team 1:3

75e minuut.
Kononowicz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Murphy rent richting de bal. Tuấn Linh is nu in balbezit. Murphy is nu in balbezit. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Linh schiet op doel. Šunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Murphy de bal. Adurowicz rent richting de bal. Adurowicz passt de bal zonder na te denken. Martínez Bartolomé geeft de bal voor. Murphy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Odrwąż controleert de bal met de borst. Gevorgyan probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębski rent richting de bal. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... bin Abdul Ghani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelonka Grodzisk Wlkp. 52%, Silent Sokker Team 48%.
Barcelonka Grodzisk Wlkp. - Silent Sokker Team 1:3