Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silent Sokker Team Barcelonka Grodzisk Wlkp.
3 Tactiek Adziu 25.12.2021
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
59.3 gemiddelde waardering 66.8
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Murphy is nu in balbezit. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy geeft een lange en hoge pass. Majaru is nu in balbezit. Majaru schiet op doel. Šunjić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Diago kopt de bal weg. Daar is Liigmets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Eplik kopt de bal weg. van der Veen probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chochołek. Chochołek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dąbek probeert naar een medespeler te passen. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski passt de bal met de wreef. Eplik geeft een lange en hoge pass. Kalita krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Chochołek geeft de bal voor. Gevorgyan kopt de bal weg. Diago is nu in balbezit. Diago schiet op doel. bin Abdul Ghani probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Gevorgyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan geeft een lange en hoge pass. Diago kopt de bal weg. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita draait met de bal, schiet en ... bin Abdul Ghani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dąbek geeft een hoge lob. Liigmets rent richting de bal. Diago onderschept slim de pass. Diago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:1

44e minuut.
Vyčíhal speelt de bal door. Vardas is nu in balbezit. Diago is nu in balbezit. Diago schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:2

45e minuut.
Murphy met een sublieme pass. Diago rent richting de bal. Vyčíhal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vyčíhal krijgt een gele kaart. Diago roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Diago kan niet meer verder spelen. Kononowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 58%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 42%.
Silent Sokker Team - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:2

46e minuut.
Dhulst komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Vardas speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Kalita verovert de bal door een tackle van achteren. Kalita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 0:3

57e minuut.
Eplik geeft een lange en hoge pass. Anh rent richting de bal. Kononowicz is nu in balbezit. Anh onderschept slim de pass. Anh geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Tuấn Linh is nu in balbezit. Murphy rent richting de bal. Tuấn Linh bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:3

61e minuut.
Kalita verovert de bal door een tackle van achteren. Gevorgyan is nu in balbezit. Gevorgyan geeft een lange en hoge pass. Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 1:4

63e minuut.
Gevorgyan rent richting de bal. Gevorgyan probeert naar een medespeler te passen. Kalita rent richting de bal. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... bin Abdul Ghani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robakiewicz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmiecik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lasocki neemt vlug de vrije trap. Kalita kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Liigmets de bal onder controle te krijgen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. bin Abdul Ghani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Kmiecik is nu in balbezit. Liigmets verovert de bal door een tackle van achteren. Kalita onderschept slim de pass. Kalita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Lasocki kopt de bal weg. Chochołek heeft problemen om de bal te vangen. van der Veen geeft de bal voor. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap. Šunjić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. Vyčíhal probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Linh rent richting de bal. Tuấn Linh schiet op doel. Šunjić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 53%, Barcelonka Grodzisk Wlkp. 47%.
Silent Sokker Team - Barcelonka Grodzisk Wlkp. 2:4