Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alko Bambry TKKF Promyk Ciechanów
442 Tactiek vip:D
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 59.4
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bronkowski met een sublieme pass. Nichele rent richting de bal. Nichele passt de bal zonder na te denken. Brasão rent richting de bal. Brasão schiet op doel. Kucáb bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nichele geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Torres Martinez de bal. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Kucáb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Woodson neemt vlug de vrije trap. Daar is Brasão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brasão passt de bal met de wreef. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Monaco probeert naar een medespeler te passen. Bronkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bronkowski passt de bal met de wreef. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão schiet op doel. Kucáb bokst de bal weg. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Myrup geeft een lange en hoge pass. Dhur rent richting de bal. Dhur schiet op doel. Puziņš probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Felgas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - TKKF Promyk Ciechanów 1:0

14e minuut.
Bronkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nichele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichele met een sublieme pass. Torres Martinez is nu in balbezit. Torres Martinez schiet op doel. Kucáb bokst de bal weg.

16e minuut.
Visegrádi speelt de bal door. Dhur rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valavanis. Valavanis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Letão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão onderschept slim de pass. Brasão met een sublieme pass. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez schiet op doel. Kucáb bokst de bal weg.

27e minuut.
Brasão haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Răileanu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nichele zal de hoekschop nemen. Torres Martinez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alko Bambry - TKKF Promyk Ciechanów 1:1

34e minuut.
Letão geeft de bal voor. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez passt de bal met de wreef. Brasão is nu in balbezit. Brasão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Brasão draait met de bal, schiet en ... Răileanu probeert de bal aan de voet te houden. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez haalt uit met een fantastische trap. Kucáb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - TKKF Promyk Ciechanów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 63%, TKKF Promyk Ciechanów 37%.
Alko Bambry - TKKF Promyk Ciechanów 1:2

49e minuut.
Myrup is nu in balbezit. Myrup passt de bal in één keer door. Papík is nu in balbezit. Papík draait met de bal, schiet en ... Puziņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alko Bambry - TKKF Promyk Ciechanów 2:2

50e minuut.
Brasão is nu in balbezit. Letão onderschept slim de pass. Letão passt de bal in één keer door. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vəlimətov geeft een hoge lob. Torres Martinez rent richting de bal. Met opzet legt Letão zijn tegenspeler op de grond. Letão krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Nichele probeert naar een medespeler te passen. Torres Martinez rent richting de bal. Torres Martinez passt de bal zonder na te denken. Brasão rent richting de bal. Brasão draait met de bal, schiet en ... Kucáb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Monaco probeert naar een medespeler te passen. Torres Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres Martinez probeert naar een medespeler te passen. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Brasão probeert naar een medespeler te passen. Monaco speelt de bal door. Daar is Torres Martinez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres Martinez draait met de bal, schiet en ... Kucáb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alko Bambry - TKKF Promyk Ciechanów 2:3

81e minuut.
Felgas geeft een lange en hoge pass. Brasão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Răileanu. Răileanu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alko Bambry 63%, TKKF Promyk Ciechanów 37%.
Alko Bambry - TKKF Promyk Ciechanów 2:3