Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks danonki Motor Czechów
mymu Tactiek S
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
64.7 gemiddelde waardering 69.3
formidable Schieten outstanding
solid Passen formidable
incredible Verdedigen formidable


3e minuut.
Huszta onderschept slim de pass. Huszta passt de bal in één keer door. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft de bal voor. Lobstein springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Avalos met een snelle inworp. Barcelos met een sublieme pass. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel. Vlachogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Jachtunowicz passt de bal in één keer door. Mitran rent richting de bal. Mitran geeft een hoge lob. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Vlachogiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 0:1

17e minuut.
Barcelos met een sublieme pass. Avalos is nu in balbezit. Avalos geeft de bal voor. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 0:2

21e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mitran zal de hoekschop nemen. Klimko heeft problemen om de bal te vangen. Theiler is nu in balbezit. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 0:3

23e minuut.
Huszta onderschept slim de pass. Daar is Psarros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszta is nu in balbezit. Psarros verovert de bal door een tackle van achteren. Psarros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lobstein rent richting de bal. Jachtunowicz begaat een overtreding. Lobstein raakt geblesseerd tijdens het duel. Ascente komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 1:3

34e minuut.
Longordo rent richting de bal. Longordo geeft de bal voor. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Zimmermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 2:3

37e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Avalos de bal. Avalos geeft een hoge lob. Psarros springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tomašević geeft de bal voor. Lixăndroiu is nu in balbezit. Theiler rent richting de bal. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barcelos is nu in balbezit. Barcelos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 2:4

42e minuut.
Airoldi passt de bal zonder na te denken. Łaszkiewicz rent richting de bal. Lobstein onderschept slim de pass. Ascente is nu in balbezit. Ascente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 52%, Motor Czechów 48%.
ks danonki - Motor Czechów 3:4

49e minuut.
Airoldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo passt de bal zonder na te denken. Ascente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mitran geeft een hoge lob. Theiler is nu in balbezit. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 3:5

53e minuut.
Mitran rent richting de bal. Mitran probeert naar een medespeler te passen. Klimko onderschept slim de pass. Theiler heeft problemen om de bal te vangen. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 3:6

57e minuut.
Mitran passt de bal zonder na te denken. Lixăndroiu onderschept slim de pass. Psarros probeert naar een medespeler te passen. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 3:7

70e minuut.
Avalos geeft een hoge lob. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros verovert de bal door een tackle van achteren. Psarros draait met de bal, schiet en ... Vlachogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Daar is Airoldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos probeert naar een medespeler te passen. Avalos rent richting de bal. Avalos geeft een lange en hoge pass. Psarros krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 3:8

73e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Airoldi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Airoldi naar de kleedkamers voor een vroege douche. Theiler raakt geblesseerd tijdens het duel. Jachtunowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mitran kopt de bal weg. Psarros rent richting de bal. Psarros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mitran is nu in balbezit. Mitran passt de bal in één keer door. Psarros rent richting de bal. Psarros haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks danonki - Motor Czechów 3:9

85e minuut.
Lixăndroiu onderschept slim de pass. Avalos heeft problemen om de bal te vangen. Avalos speelt de bal door. Theiler rent richting de bal. Theiler haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Avalos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks danonki 56%, Motor Czechów 44%.
ks danonki - Motor Czechów 3:9