Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów ks danonki
Test Tactiek mymu
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
54.1 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Mies passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Psarros de bal. Huszta begaat een overtreding. Psarros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neikes komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Barač passt de bal in één keer door. Mies rent richting de bal. Irsanskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mies moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mies kan niet meer verder spelen. Theiler komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Vlachogiannis probeert naar een medespeler te passen. Wicul kopt de bal weg. Daar is Bożan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski schiet op doel. Bębenek bokst de bal weg.

10e minuut.
Theiler probeert naar een medespeler te passen. Avalos is nu in balbezit. Avalos passt de bal in één keer door. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis bokst de bal weg. Psarros rent richting de bal. Psarros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - ks danonki 1:0

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Airoldi de bal onder controle te krijgen. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle passt de bal in één keer door. Lobstein rent richting de bal. Lobstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motor Czechów - ks danonki 1:1

29e minuut.
Huszta onderschept slim de pass. Huszta met een sublieme pass. Kiersgaard rent richting de bal. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Żaczek onderschept slim de pass. Żaczek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiersgaard de bal. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Theiler met een sublieme pass. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard passt de bal in één keer door. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 52%, ks danonki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motor Czechów - ks danonki 1:1

51e minuut.
Neikes speelt de bal door. Avalos heeft problemen om de bal te vangen. Psarros is nu in balbezit. Psarros draait met de bal, schiet en ... Vlachogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - ks danonki 2:1

54e minuut.
Lobstein passt de bal zonder na te denken. Pringle heeft problemen om de bal te vangen. Pringle probeert naar een medespeler te passen. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Bębenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Lixăndroiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koturović komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Longordo probeert naar een medespeler te passen. Wicul onderschept slim de pass. Lobstein rent richting de bal. Lobstein draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motor Czechów - ks danonki 2:2

70e minuut.
Butlewski neemt vlug de vrije trap. Leczyński heeft problemen om de bal te vangen. Avalos onderschept slim de pass. Avalos geeft een lange en hoge pass. Psarros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lobstein passt de bal in één keer door. Pringle is nu in balbezit. Pringle probeert naar een medespeler te passen. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - ks danonki 2:3

76e minuut.
Bożan kopt de bal weg. Zabokrzycki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lobstein rent richting de bal. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Bębenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Koturović geeft een hoge lob. Wewiórski geeft een lange en hoge pass. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Bębenek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - ks danonki 2:4

83e minuut.
Kiersgaard met een sublieme pass. Wewiórski rent richting de bal. Neikes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wewiórski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wewiórski neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bębenek probeert naar een medespeler te passen. Longordo kopt de bal weg. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bożan speelt de bal door. Avalos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Leczyński neemt vlug de vrije trap. Longordo rent richting de bal. Longordo draait met de bal, schiet en ... Bębenek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - ks danonki 2:5

89e minuut.
Bożan speelt de bal door. Klungelig pakt Avalos de bal. Avalos speelt de bal door. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 51%, ks danonki 49%.
Motor Czechów - ks danonki 2:5