Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza Ano Crew
Tt Tactiek 5-4-1
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 73.6
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


10e minuut.
Negură rent richting de bal. Negură passt de bal met de wreef. Palic rent richting de bal. Palic draait met de bal, schiet en ... Anghelinii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Ano Crew 1:0

12e minuut.
Mach verovert de bal door een tackle van achteren. Mach probeert naar een medespeler te passen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Siestrzewitowski geeft de bal voor. Sulowski rent richting de bal. Páles begaat een overtreding. Sulowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mach wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Canay speelt de bal door. Kyritsis probeert naar een medespeler te passen. Barbeito is nu in balbezit. Barbeito geeft de bal voor. Sulowski springt en kopt de bal. Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Berger speelt de bal door. Klungelig pakt Negură de bal. Negură passt de bal met de wreef. Palic is nu in balbezit. Palic schiet op doel. Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Crescenzo kopt de bal weg. Mach is nu in balbezit. Met opzet legt Podliński zijn tegenspeler op de grond. Mach moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mach kan niet meer verder spelen. Pac komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Karjalainen kopt de bal weg. Palic controleert de bal met de borst. Palic met een sublieme pass. Negură is nu in balbezit. Negură haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Twórczyński met de inworp. Pac rent richting de bal. Pac passt de bal zonder na te denken. Barbeito bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbeito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 52%, Ano Crew 48%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Ano Crew 1:0

50e minuut.
Kełpikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Palic de bal. Siestrzewitowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siestrzewitowski krijgt een gele kaart. Palic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kełpikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negură maakt een snoekduik en kopt de bal. Anghelinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Pac speelt de bal door. Barbeito heeft problemen om de bal te vangen. Barbeito passt de bal in één keer door. Sulowski rent richting de bal. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Doeltrap. Kułyk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Şükür met een sublieme pass. Pac is nu in balbezit. Pac passt de bal met de wreef. Sulowski rent richting de bal. Sulowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Kośmicki komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Novruzov komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbeito verovert de bal door een tackle van achteren. Barbeito probeert naar een medespeler te passen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbeito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şükür geeft een lange en hoge pass. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 56%, Ano Crew 44%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - Ano Crew 1:0