Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Torpedo Dąbrowa Górnicza
5-4-1 Tactiek xd
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
75.5 gemiddelde waardering 57.4
incredible Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Pac rent richting de bal. Pac geeft een hoge lob. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 1:0

5e minuut.
Mach onderschept slim de pass. Mach geeft de bal voor. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 2:0

6e minuut.
Mach is nu in balbezit. Mach passt de bal met de wreef. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 3:0

9e minuut.
Kełpikowski is nu in balbezit. Palic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełpikowski probeert naar een medespeler te passen. Negură rent richting de bal. Negură draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pac passt de bal zonder na te denken. Mach met een sublieme pass. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 4:0

21e minuut.
Podliński passt de bal met de wreef. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură passt de bal met de wreef. Palic rent richting de bal. Palic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mach speelt de bal door. Sulowski is nu in balbezit. Berger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mach komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 5:0

33e minuut.
Şükür speelt de bal door. Pac speelt de bal door. Mach probeert naar een medespeler te passen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Podliński kopt de bal weg. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură geeft een hoge lob. Palic is nu in balbezit. Palic haalt uit met een fantastische trap. Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Karjalainen is nu in balbezit. Karjalainen geeft de bal voor. Klungelig pakt Negură de bal. Negură schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Siestrzewitowski speelt de bal door. Mach speelt de bal door. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 46%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 54%.
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 5:0

46e minuut.
Sulowski rent richting de bal. Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulowski. Sulowski krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Mach speelt de bal door. Barbeito bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbeito passt de bal met de wreef. Daar is Sulowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Berger probeert naar een medespeler te passen. Podliński rent richting de bal. Podliński probeert naar een medespeler te passen. Negură bereikt de bal nog maar net als eerste. Negură schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Alin onderschept slim de pass. Sulowski heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mach zal de hoekschop nemen. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cieślarczyk bokst de bal weg.

64e minuut.
Mach is nu in balbezit. Mach passt de bal met de wreef. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 6:0

66e minuut.
Barbeito passt de bal in één keer door. Şükür bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükür geeft de bal voor. Klungelig pakt Sulowski de bal. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mach met een sublieme pass. Pac speelt de bal door. Sulowski rent richting de bal. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 7:0

72e minuut.
Doeltrap. Kośmicki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Toboła komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pac met een sublieme pass. Sulowski is nu in balbezit. Toboła maakt een afschuwelijke overtreding. Toboła krijgt een gele kaart. Sulowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mach wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sulowski passt de bal in één keer door. Pac is nu in balbezit. Pac passt de bal zonder na te denken. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel. Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Daar is Crescenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crescenzo met een sublieme pass. Barbeito probeert naar een medespeler te passen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 8:0

87e minuut.
Pac heeft problemen om de bal te vangen. Pac geeft de bal voor. Sulowski rent richting de bal. Sulowski schiet op doel. Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sulowski heeft problemen om de bal te vangen. Sulowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 9:0

87e minuut.
Siarzewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 33%, Torpedo Dąbrowa Górnicza 67%.
Ano Crew - Torpedo Dąbrowa Górnicza 9:0