Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calciatores Gryf Bielawa
slimaczek 5-2-3 Tactiek lewe na 5
34% Balbezit 66%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 55.6
matig Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Inworp. Liland met een snelle inworp. Polidoro rent richting de bal. Kailas verovert de bal door een tackle van achteren. Kailas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Liland is nu in balbezit. Liland passt de bal zonder na te denken. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski geeft een hoge lob. Kailas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wiejowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uzsoy de bal. Kailas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kailas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wiaderny met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Kailas heeft problemen om de bal te vangen. Kailas schiet op doel. Tozkoparan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń schiet op doel. Tozkoparan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Gryf Bielawa 0:1

18e minuut.
Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Medoń rent richting de bal. Medoń geeft de bal voor. Kailas krijgt zijn hoofd ertegen. Tozkoparan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Liland is nu in balbezit. Liland passt de bal zonder na te denken. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń geeft een hoge lob. Kailas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Wiaderny speelt de bal door. Wiejowski rent richting de bal. Abbaszadə is nu in balbezit. Wiejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiejowski draait met de bal, schiet en ... Tozkoparan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kailas zijn tegenspeler op de grond. Kailas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Liland geeft een hoge lob. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal in één keer door. Liland bereikt de bal nog maar net als eerste. Liland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 69%, Gryf Bielawa 31%.
Calciatores - Gryf Bielawa 0:1

50e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski passt de bal in één keer door. Liland met een sublieme pass. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tozkoparan met een harde bal richting middenveld. Liland speelt de bal door. Wojtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtoń haalt uit met een fantastische trap. Tozkoparan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Daar is Wiejowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiejowski met een sublieme pass. Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń draait met de bal, schiet en ... Tozkoparan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calciatores - Gryf Bielawa 0:2

73e minuut.
Polidoro heeft problemen om de bal te vangen. Liland is nu in balbezit. Liland passt de bal in één keer door. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski haalt uit met een fantastische trap. Tozkoparan bokst de bal weg.

83e minuut.
Wojtoń passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wiaderny de bal. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski schiet op doel. Tozkoparan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calciatores 65%, Gryf Bielawa 35%.
Calciatores - Gryf Bielawa 0:2