Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GISZOWIEC Makka
moja Tactiek 4-4-2 normal.
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.4 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Pranga speelt de bal door. Kuska geeft de bal voor. Ruf kopt de bal weg. Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski haalt uit met een fantastische trap. Plókai bokst de bal weg.

11e minuut.
Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez onderschept slim de pass. Ruiz Jiménez passt de bal in één keer door. Gościniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gościniak schiet op doel. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Zamachowski speelt de bal door. Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz speelt de bal door. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Halikowski is nu in balbezit. Mackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackiewicz passt de bal in één keer door. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pranga passt de bal in één keer door. Zamachowski speelt de bal door. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Makka 0:1

37e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gniza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halikowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Weisner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GISZOWIEC - Makka 1:1

43e minuut.
Gościniak passt de bal in één keer door. Zamachowski is nu in balbezit. Zamachowski geeft een lange en hoge pass. Ruiz Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Plókai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Makka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 61%, Makka 39%.
GISZOWIEC - Makka 1:2

46e minuut.
Hetényi speelt de bal door. Sczepiński rent richting de bal. Sczepiński geeft een lange en hoge pass. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski schiet op doel. Weisner bokst de bal weg.

48e minuut.
Gościniak speelt de bal door. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Frelek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruiz Jiménez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamachowski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Daar is Cămătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halikowski rent richting de bal. Cămătaru begaat een overtreding. Cămătaru krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Vial rent richting de bal. Ruiz Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Jiménez passt de bal in één keer door. Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Doeltrap. Dominikowski komt het veld opgelopen. Grigorov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hetényi passt de bal in één keer door. Ruf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruf geeft een hoge lob. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gościniak rent richting de bal. Gościniak passt de bal met de wreef. Mackiewicz geeft een lange en hoge pass. Ruiz Jiménez rent richting de bal. Ruiz Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Plókai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Gościniak is nu in balbezit. Gościniak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zamachowski de bal onder controle te krijgen. Ruiz Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GISZOWIEC - Makka 1:3

75e minuut.
Juzala komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ruiz Jiménez kopt de bal weg. Sczepiński speelt de bal door. Klungelig pakt Ruf de bal. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Ruiz Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kuska geeft de bal voor. Frelek geeft een hoge lob. Cămătaru heeft problemen om de bal te vangen. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski schiet op doel. Weisner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Grigorov is nu in balbezit. Gniza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cămătaru. Gniza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grigorov komt bij de bal en schiet. Weisner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gniza rent richting de bal. Gniza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GISZOWIEC 48%, Makka 52%.
GISZOWIEC - Makka 1:3