Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Motor Czechów
5-4-1 Tactiek W
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71.5 gemiddelde waardering 66.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


5e minuut.
Inworp. Sleegers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitran is nu in balbezit. Mitran geeft een hoge lob. Theiler maakt een snoekduik en kopt de bal. Anghelinii bokst de bal weg.

11e minuut.
Sulowski kopt de bal weg. Barbeito speelt de bal door. Şükür bereikt de bal nog maar net als eerste. Şükür geeft de bal voor. Sulowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Theiler met een sublieme pass. Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos speelt de bal door. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ... Anghelinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Tomašević kan de bal niet met de borst controleren. Sleegers is nu in balbezit. Sleegers passt de bal in één keer door. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ... Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Theiler onderschept slim de pass. Theiler met een sublieme pass. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Motor Czechów 0:1

22e minuut.
Barbeito probeert naar een medespeler te passen. Pac speelt de bal door. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński geeft de bal voor. Barbeito kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Psarros is nu in balbezit. Psarros passt de bal in één keer door. Theiler rent richting de bal. Theiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Motor Czechów 0:2

43e minuut.
Psarros is nu in balbezit. Siestrzewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siestrzewitowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Psarros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Psarros schiet op doel. Anghelinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 57%, Motor Czechów 43%.
Ano Crew - Motor Czechów 0:2

56e minuut.
Theiler is nu in balbezit. Siestrzewitowski onderschept slim de pass. Siestrzewitowski passt de bal zonder na te denken. Barbeito bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbeito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Anghelinii trapt de bal weg van het doel. Sleegers speelt de bal door. Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Psarros draait met de bal, schiet en ... Anghelinii bokst de bal weg. Crescenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler onderschept slim de pass. Theiler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Motor Czechów 0:3

85e minuut.
Daar is Tomašević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pac rent richting de bal. Tomašević maakt een afschuwelijke overtreding. Tomašević krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Psarros bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler is nu in balbezit. Canay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Canay krijgt een gele kaart. Theiler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sleegers komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rotaru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Twórczyński de bal onder controle te krijgen. Twórczyński passt de bal met de wreef. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 45%, Motor Czechów 55%.
Ano Crew - Motor Czechów 0:3