Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motor Czechów Ano Crew
G Tactiek 5-4-1
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 76
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Psarros is nu in balbezit. Theiler is nu in balbezit. Siestrzewitowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siestrzewitowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Şükür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbeito rent richting de bal. Barbeito passt de bal in één keer door. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Sulowski kopt de bal weg. Rotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski onderschept slim de pass. Sulowski kan de bal niet met de borst controleren. Sulowski draait met de bal, schiet en ... Zimmermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Canay bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiler verovert de bal door een tackle van achteren. Theiler geeft een lange en hoge pass. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ... Anghelinii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 61%, Ano Crew 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motor Czechów - Ano Crew 0:0

49e minuut.
Avalos passt de bal in één keer door. Neikes rent richting de bal. Neikes probeert naar een medespeler te passen. Theiler is nu in balbezit. Theiler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rotaru kopt de bal weg. Mies bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbeito begaat een overtreding. Barbeito krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Şükür speelt de bal door. Mach rent richting de bal. Mach geeft de bal voor. Sulowski springt en kopt de bal. Zimmermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motor Czechów - Ano Crew 0:1

59e minuut.
Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mies controleert de bal met de borst. Certowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach onderschept slim de pass. Mach schiet op doel. Zimmermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Mies rent richting de bal. Mies geeft de bal voor. Psarros rent richting de bal. Psarros draait met de bal, schiet en ... Anghelinii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motor Czechów - Ano Crew 1:1

70e minuut.
Theiler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siestrzewitowski. Theiler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mies met een snel genomen vrije trap. Avalos is nu in balbezit. Avalos geeft de bal voor. Psarros krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mach passt de bal in één keer door. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac speelt de bal door. Mach rent richting de bal. Mach geeft een lange en hoge pass. Zimmermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Siestrzewitowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siestrzewitowski passt de bal in één keer door. Pac probeert naar een medespeler te passen. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Şükür speelt de bal door. Pac is nu in balbezit. Pac passt de bal in één keer door. Mach rent richting de bal. Mach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motor Czechów 57%, Ano Crew 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motor Czechów - Ano Crew 1:1