Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Dąbrowa Górnicza ks danonki
Tt Tactiek mymu
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 64.3
solid Schieten outstanding
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Ascente passt de bal zonder na te denken. Longordo heeft problemen om de bal te vangen. Tulun bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo verovert de bal door een tackle van achteren. Longordo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Negură probeert naar een medespeler te passen. Palic rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Podliński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palic springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Longordo speelt de bal door. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein passt de bal zonder na te denken. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caballero neemt de hoekschop. Airoldi kopt de bal weg. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Airoldi kopt de bal weg. Longordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Longordo passt de bal zonder na te denken. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Karjalainen probeert naar een medespeler te passen. Podliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caballero krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero geeft de bal voor. Inworp. Karjalainen met een snelle inworp. Podliński geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Podliński is nu in balbezit. Podliński geeft een lange en hoge pass. Negură heeft problemen om de bal te vangen. Negură haalt uit met een fantastische trap. Vlachogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - ks danonki 1:0

39e minuut.
Huszta rent richting de bal. Huszta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negură geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Leczyński geeft een lange en hoge pass. Lobstein kopt de bal weg. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - ks danonki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 65%, ks danonki 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - ks danonki 1:1

52e minuut.
Tulun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Longordo met de inworp. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kełpikowski met een sublieme pass. Longordo is nu in balbezit. Longordo passt de bal zonder na te denken. Lobstein rent richting de bal. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - ks danonki 1:2

68e minuut.
Páles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein onderschept slim de pass. Lobstein passt de bal in één keer door. Ascente is nu in balbezit. Ascente schiet op doel. Paal! Cieślarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kośmicki komt het veld opgelopen. Novruzov komt het veld opgelopen. Airoldi met een snelle inworp. Longordo rent richting de bal. Longordo geeft een lange en hoge pass. Wewiórski krijgt zijn hoofd ertegen. Cieślarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Dąbrowa Górnicza - ks danonki 1:3

81e minuut.
Inworp. Toboła komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Dąbrowa Górnicza 69%, ks danonki 31%.
Torpedo Dąbrowa Górnicza - ks danonki 1:3